Omdömen om Idas by the sea
2011-12-05
vanessa
bra mat, bra priser, bra service, bra miljö-rent och fräscht! det är precis vad lansdkrona behöver!
2011-08-02
Blev Inget
Maten är säkert jättegod men det fick vi tyvärr inte göra oss en bedömning av. Efter att blivit avvisade från Idas by the sea pga. att det skulle komma bokade gäster 30 min senare och att dessa inte skulle få fullgod service om servitrisen släppte in oss i en halvfull restuarang. Detta efter att vi varit där innan för att få veta att det stängde 21:00.. Vi va där 19:30!!! Som sagt maten äger säkert men personalen anser jag gå under defenition suger mycket illa!! Min bedömning: usch, fy fan very bad! Dessutom kom vi dit i båt och detta var vår enda möjlighet till mat den kvällen.
Hej! Det var väldigt tråkigt att ni inte fick plats den kvällen men tyvärr har vår lilla krog begränsat antal platser och det blir fort fullbokat. Vi vill att alla gäster ska känna sig välkomna och få bästa möjliga service vid besöket och vi vill inte heller "köra iväg" gästerna efter middagen utan man ska kunna sitta och njuta av miljön och kaffe m.m. Det var synd att ni inte bokade bord när ni var i kontakt med oss tidigare på kvällen så hade ni varit säkra på att få äta den goda maten! Vi kan inte mer än beklaga det inträffade och vi vill också passa på att tala om att vi caterar gärna mat till båtar/stugor om det skulle vara fullt i restaurangen nästa gång ni är sugna på att komma så slipper ni gå och lägga er med tom mage- detta har visat dig vara mycket populärt bland våra båtgäster/turister!
2010-08-07
lotta
mycket folk alltid vid fint väder men man känner sig "som hemma hos" med personlig service och kul att de känner igen en efter bara några få besök tidigare, rara tjejer som servar och alltid superkvalitet på maten-detta behövde vi landskronabor verkligen...synd bara att hamnkrogen bara är öppen sommartid!
2009-10-25
mac
god och smakrik mat men pinsamt små portioner. åt marulk till varmrätt från bistromenyn och kan max ha varit 100 g fisk, inte värt 225:-
2009-02-28
Bästa restaurangen i stan. Fantastisk mat och fantastisk personal! Söker du ett prisvärt ställe gå dit! Starkt rekommenderat, återkommande gäst helt klart.
2009-02-27
L-G
nu kom den...den vi alla väntat på! underbart betyg från tidningen HD- bättre kan det knappast bli! vi är urglada över att få ha en så bra krog nära oss utan att för den delen bli snobbigt! kämpa på i fortsättningen
2009-01-11
Mattias
Mycket bra restaurang där det känns som om man får väldigt bra mat för en human peng. Servicen är kanon och man njuter av restaurangbesöket
2008-12-20
E mycket ute och representerar, men 6-rätterns vi blev serverade var enastående. Jag fattar inte hur man kan leverera så fin mat till de löjliga priser som ni har. Det var första gången jag var på Idas, men tro mig det lär inte bli det sista.
2008-10-22
rolex
jag kan bara instämma med övriga kritiker här- fantastisk personal och underbar mat-ALLTID!tyvärr får vi inte alltid plats då det ofta är fullt-kul för sasso och hans jänta i och för sig!gå dit, det är värt besöket
2008-10-18
sarah
Mycket gott, mycket trevligt, välkomnande, gästvänligt, och maten..... den ska vi inte prata om, mega gott..... Gå dit!
2008-05-12
testpanel
vi har testat runt i helsingborg i denna krogtäta stad- idas vinner detta överlägset.
2008-05-12
bea
helt fantastiskt komponerade menyer med kompetent och underbar personal-down to earth! Rent och snyggt
2008-03-03
aa
Underbar personal, fantastisk mat och en härlig miljö
Jäättegod, vällagad mat på fräscha råvaror. Alla tre rätter var mycket välkomponerade och prisvärda. Servicen var trevlig och tillmötesgående. Kommer gärna gå dit igen nästa gång jag besöker Helsingborg.