2009-05-08
Janne
Mycket kunnig, mycket trevlig, känns tryggt.
Dessutom prisvärd.
2007-06-29
Daniel
Detta är en vekrstad med kunnig personal och ett mycket gott bemötande.
2007-05-13
maria
Kan inte mer än säga gott om verkstaden! Man blir verkligen trevligt bemött där oavsett vad man har för bil! Ger snabb och bra service till låga och bra pengar!! Kan varmt rekommenderas!
2007-05-12
Sebastian
En verkstad jag verkligen rekomenderar. Har du en Amrikanare så är detta det hit du skall åka. Per på Brickbay service ordnar även de allra flesta andra bilar också. mycket bra service, bra priser och dessutom en bra butik med allt man kan önska till din amerikanska bil.
2007-05-10
Emilia
När jag efter en besiktning fått reda på att diverse delar skulle bytas höll jag på att bryta ihop! Jag ringde runt till massor med olika verkstäder i Kalmar men ingen kunde hjälpa mig gällande prisklass och tid. Trodde jag! Mitt sista hopp låg till Brick Bay Service i Kalmar och tro det eller ej, jag fick tid på ett par dagar och hela monteringen tog 1 timme!!! Billigt var det också! Som student har man inte mycket att ta av så Tack Brick Bay för att ni hjälpte mig med min röda golf!
Fick punktering på min lånebil, fick hjälp med en gång (trots "låsmuttern" eller vad det heter saknades i hyrbilen). Dom jobbade till och med över, hade det inte vart för dom så hade det uppstått mycket strul då jag skulle ut och resa långt dagarna efter. Bra service och bra priser. Tusen tack till grabbarna på Brick Bay !