Brooklyn

Omdömen om Brooklyn

2012-02-09

lalle

lalle

kall mat och ingen personal en stackare som yrar runt.aldrig mer.Att göra bättre varm mat och ordentliga servitörer.

2011-07-07

Rejnabobejna

Underbemannat!

Vi kom dit en fred, fint väder = mkt fok! Det tog lång tid att få en plats,trots att det var ledigt.Lång tid att få beställa. 45 min för att få förrätten, under tiden beställdes det mkt dricka, vilket jag tycker är ett fult knep... Det var alldeles för lite personal i förh. till antalet gäster. Hög stressnivå och hög musik. Maten däremot var jättegod men för att få en skön stämning s bör det var fler som jobbar där särkilt under sommartid m turister och ölsugna helsingborgare!

2010-08-03

Mia

Okej

Måste säga att maten var helt ok, servicen däremot var en annan fråga. Vi var ensamma matgäster en söndag eftermiddag och servitrisen var tyvärr mer intresserad av sin mobil och sina vänner som satt i baren. Hade servicen varit bättre hade betyget blivit högre. Svårt att hitta dit som turister då det är dåligt skyltat.

2010-04-21

sara

service

Rickards adelsmärke är hans otroliga känsla för service!
Det kan ingen ta ifrån honom!
( Rickard- ägaren)
Mvh Sara o Mattias