Omdömen om Brooklyn
2011-07-07
Rejnabobejna
Vi kom dit en fred, fint väder = mkt fok! Det tog lång tid att få en plats,trots att det var ledigt.Lång tid att få beställa. 45 min för att få förrätten, under tiden beställdes det mkt dricka, vilket jag tycker är ett fult knep... Det var alldeles för lite personal i förh. till antalet gäster. Hög stressnivå och hög musik. Maten däremot var jättegod men för att få en skön stämning s bör det var fler som jobbar där särkilt under sommartid m turister och ölsugna helsingborgare!
2010-08-03
Mia
Måste säga att maten var helt ok, servicen däremot var en annan fråga. Vi var ensamma matgäster en söndag eftermiddag och servitrisen var tyvärr mer intresserad av sin mobil och sina vänner som satt i baren. Hade servicen varit bättre hade betyget blivit högre. Svårt att hitta dit som turister då det är dåligt skyltat.
2008-12-08
Nilla
Väldigt gott god service man blir alltid bemött som man beter sig. Förstaklassigt kött jag återkommer mer än gärna
2008-08-13
besviken
Första gången: medioker kycklingpasta och trevlig personal Andra gången: OK brunch, dock inte värd 100 spänn! Tredje gången: ljummen risotto med en skosula till kyckling Fjärde gången: Blev nekad med motivering att de hade för mycket att göra, lustigt med tanke på att krogen var halvtom!
kall mat och ingen personal en stackare som yrar runt.aldrig mer.Att göra bättre varm mat och ordentliga servitörer.