Omdömen om Camillas Blommor AB
2009-06-15
Anita
Bästa service - bästa kvalitet!
Bra bemötande, alltid personligt och nära. Alltid fina blommor o grupper av hög kvalitet. Rekomenderas!
Har varit en trogen och bra kund hos Camillas blommor men förra året var jag inne och skulle köpa blommor till farsdag. Jag ville samtidigt växla 500;- till hundralappar vilket inte skulle vara något problem. Problemet uppstod när hon tog 500;- som jag lagt på disken och fortsatte med blommorna. När blommorna var klara så menade hon att hon inte hade fått några pengar och att jag skulle betala blommorna + ge henne 500;- till om jag ville växla till 100 lappar. Jag hade precis innan hämtat ut pengar på bankomaten så jag visste exakt vad jag hade gett henne. Hon vägrade att ge med sig och sa att hon skulle ringa till mig efter att hon hade räknat kassan efter stägning. Hon ringde senare på kvällen och sa att deras kassa stämde och att hon inte kund göra något mer. Detta gjorde att jag sedan dess inte handlat på Camillas blommor. Jag tar hellre bilen och åker till andra blomaffärer för att handla blommor. Ärlighet funkar alltid bäst. Jag lovar att de har tappat mer än 500;- på att jag på grund av detta bytt blomaffär.