Omdömen om Korallrevet Zoo
2010-05-20
CTB
Köpte pump och värmare och då var dom jättetrevliga, och dagen efter hittade jag ett shysst färdigt "paket" på blocket som jag skulle köpa ist. Gick dit 2 dagar efter inköpsdatum och han vägrar ge mig pengarna tillbaka. Oöppnade produkter. "-jag har skrivit ett garantibevis" Man har väl rätt till öppet köp på såna produkter? Fick genom en aggressiv konversation motvilligt pengarna tillbaka och har inte satt min fot där sen dess. KUNDVÅRD!?
2009-03-17
Azeah
Nervös efter att ha läst tidigare omdömen. Men åkte dit ändå och till min förvåning var dom jättetrevliga och hjälpsamma trots att jag var/är helt novis på saltvatten. Kan absolut rekommenderas.
2008-07-05
Besökare
Totalt dumförklarade mig som kund okunnig personal sur och tvär chef som inte kunde svara på vanliga frågor om fisk.
2008-02-07
//NiXoN
Raka rör, till skillnad från dom flesta handlarna så får man inte höra de man vill. Roger är klart en av dom mer seriösa handlarna i Sthlms regionen. Kanske inte en butik för noviser och folk med gulfisks skålar.
2007-11-14
Björn
Ointresserade medarbetare i butiken och så blir man nästan idiotförklrad av chefen. Kommer aldrig att sätta min fot där igen. Hoppas att ingen annan gör det heller.
2007-08-31
Suss
Personalen är kunniga och vet vad de pratar om, enda att klanka ned på är väl akvarie inredningen, förstår att man inte kan ha massa inredning men lite gömställen och växter vore trevligt. Men 4 stjärnor för deras kunskap.
jag tycker mera att man får känslan av att bli idiotförklarad när man kommer in dit och har frågor. alla kan ju liksom inte veta allt om saltvattensakvarier. borde vara mer tillmötesgående