Beckman Begravningsbyrå, AB A F

2012-02-13

Ansvarig dödsbodelägare

Aldrig mer Beckman Juridik

Enligt deras egen hemsida:
"Det brukar ta en till två månader. Bouppteckningen ska därefter inlämnas till skattemyndigheten för registrering. Det tar normalt ca två månader. Sammantaget får man räkna med att det går fyra till fem månader från bouppteckningsförrättningen fram till en registrerad och klar bouppteckning."

För oss har det passerat mer än två år och ännu är Bouppteckningen inte klar, om några dagar hotar Skatteverket "vägra" registrera den och då måste allting tas om från början. Förrättningsmöten måste kallas och hållas på nytt. Visst vi är många men det är inte det som är problemet utan det att juristen slarvar och inte skickar in vad Skatteverket begär, inte ens efter andra påminnelsen blir det gjort. Oftast har det varit små enkla kompletteringar exempelvis som vidimerad kopia av testamentet (sådant som borde sitta i ryggraden hos en utbildad jurist). Bouppteckningen blev tillbakaskickad till inskickaren vilken är Beckman Juridik, jag som ansvarig dödsbodelägare blir samtidigt hotad med vite från Skatteverket. Beckman Juridik lovar att de ska skicka in det begärda men gör det ändå inte. Attityden är hal och hurt-trevlig. Jag ringer då och då för att kontrollera vilken status Bouppteckningen har hos Skatteverket för att bevaka ärendet, jag måste det. Oproffessionellt, slarvigt och oengagerat, jag kan inte rekomendera Beckman Juridiks tjänster.

2011-05-27

Rydberg

Otrevlig personal, eller så hade man bara otur och och fick prata med en som hade en "röd vecka"

2011-02-02

Bouppteckning

nonchalant bemötande, otillgängliga

2010-03-22

Robert L Robert L

Slarviga,Ödslar tid och beter sig mest som Pajasar

Jag o min bror vart tilldelad en s.k jurist / Advokat från Beckams i ankn till Huddinge Begravn. byrå.

Vi kunde inte komma övernens (Jag o min bror) då sa Beckams juridik att ni behöver inte alls gå till rätten o få en bouppdelningsman, det kan VI jag o min partner vara åt er om ni skriver oss en fullmakt. O DÄR ÄR VI NU! Dom har varit inne i lägenheten 2ggr och det är JAG som sitter o roddar med företagspapper o bilar o allt annat! ALDRIG MER DESSA INKOPMETENTA nissar till jurister!

2009-12-13

BH.52

bouppteckning

Dåligt bemött, slarvig redovisning vid bouppteckning, samt lång väntetid. Kommer inte att anlitas mer.

Fler företag i Stockholm