Omdömen om Kamarina Restaurang
2011-04-10
Saga
Underbart god mat, bra pris och bra service. Min absoluta favorit restaurang.
2009-01-20
Björn
Är fortfarande efter 25 år min favo-grek i Stockholm. Vänligt, fantastiskt gott. Samma trevliga par som driver än.
2008-12-28
G.K
Bästa grekiska maten !!! Favoritrestaurang !!
Trevlig inredning och bra service.
2008-11-18
Marita
Bra mat och äkta Grekisk känsla. Har tagit till vana att bjuda mina barn och barnbarn på middag här under mellandagarna och alla har blivit nöjda. Man längtar verkligen tillbaka hit....
2008-11-14
Stina
Kamarina har blivit vår nya favoritrestaurang. Jättegod mat, urtrevlig personal och mysig lokal. Kan knappast bli bättre.
2008-11-05
Jens
Vill alltid tillbaka till Stockholms bästa och trevligaste grek.
2008-09-18
Michael
Jag har ätit här två gånger vid mina besök i Stockholm. God mat och service!
2008-02-24
ABCLS
Blev mycket besvikna! Maten bra! Urusel service. Blev placerade vid garderoben och glömdes bort. Aldrig mer och rekommenderas inte.
2007-06-16
Klara
Här blir man aldrig besviken. God mat, bra priser, trevlig personal och bra läge. Missa inte denna pärla på Söder!
2007-06-11
Catfor
Godare grekisk mat än i Grekland, supertrevlig och "äkta" personal, genuin miljö, bra prisläge och jag kan inte berömma denna restaurang nog, bor i Norrbotten och är ALLTID på plats när jag besöker Sthlm.
2007-05-08
Martin
Väldigt trevlig restaurang. Personalen ser dig och ser till att man har det bra. Väl tilltagna portioner av den vällagade maten. Den bästa greken jag varit på i Stockholm! Har aldrig gjort mig besviken. Vore dock trevligt med fler än ett vegetariskt alternativ.
2007-05-07
Malin
Så nära den äkta Grekiska känslan man kan komma vad gäller mat och upplevelse! Som trogen greklandsresenär vet jag vad jag pratar om!
2007-04-27
Micke
Finns egentligen inget att klaga på. God mat, trevlig personal och stora portioner. Gott vin också. Jag återkommer ofta och gärna.
2007-04-16
Lila
Har firat många av mina föräldrars bröllopsdagar här ... Trevlig personal och mycket god mat. Kvällen kan inte misslyckas här .
2007-03-22
ia
Mitt favvoställe, har varit sedan mitten på 90-talet. God mat, TREVLIG personal som "ser" alla även dom lite mindre... Rekomenderas varmt!!!
2007-03-20
Ingela
Denna restaurang har mycket god, prisvärd, mat och dessutom är personalen mycket trevlig. Ett extra plus för att de kom ut med en filt till mig när jag hade väntat på färdtjänst i närmare 2 timmar!
2007-02-14
C
Väldigt mysig miljö, mycket mat, bra priser och trevlig personal. Rekommenderas starkt!
2006-11-02
L
Godare grekisk mat än detta finns inte, inte ens i Grekland!!
2006-06-07
stamkund
suverän kock! god och mycket mat på tallriken!
2006-06-06
Vi älskar denna restaurang med jättegod mat och jättetrevlig personal!
2006-05-16
"stammis"
Vill att alla som gillar grekisk mat besöker detta underbara krypin. Här bjuds på god mat och trevlig personal till låga priser. Det är inte en stor restaurang, med lyxiga stolar och bord. Utan enkelt och grekiskt.
2006-05-11
Trevlig resturang, med vänlig personal och väldigt välsmakande mat. Rekomenderas varmt.
Fina lokaler, normal service och halvbra mat. Sitter fortfarande på toa och det var ändå 2 timmar sedan vi lämnade restaurangen. Om du ska gå hit, ta INTE oxfilen!