Omdömen om Dansbutiken
2009-12-03
K
Jag köpte ett par skor, fick 2 vänsterskor. Därför fick jag åka tillbaka. Jag fick varken en ursäkt eller ersättning för resa och tid.
Hej, jag är tacksam för att du berättat detta och ber om ursäkt i efterhand. Kontakta mig så jag åtminstone får ersätta dig ekonomiskt.
Med Vänliga Hälsningar Solveig
2009-09-09
Superbra butik! Sömmerskan är noga och snabb och övrig personal är jättetrevliga, hjälper bra när man inte har så stor koll själv på alla dansskor. Och dom har dom underbara Gaynor Minden skorna!! Och kan beställa in special grejer om man lämnar en handpenning
Tack så mycket!
Vad roligt att läsa att du är nöjd med både varor och service hos oss. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg i att vi kan hjälpa dig hitta rätt i dansskodjungeln. Vad kul att du gillar Gaynor Minden, det gör vi med. Det är så underbart att ha en tåsko som sitter perfekt, är jättesnygg och dessutom så skön att man inte fattar hur man nånsin dansade i nåt annat. Tack för att du tog dig tid att Rejta vår butik. Du är hjärtligt välkommen tillbaka till oss. / My och Jacqueline på Dansbutiken i Göteborg
Köpte nya skor på Dansbutiken i helgen. Skönaste salsaskorna nånsin. Personalen är alltid jättetrevliga och kan verkligen sin sak.