Strand Salongen

Omdömen om Strand Salongen

2012-02-09

Mamma till E

Bra med barn!

Lize klipper min son. Hon har jättegod hand med barn som i vanliga fall inte gillar att bli klippta! Det går som en dans :)

2012-01-04

Jenny L Jenny L

Trevligaste salongen i hela stan!

Mitt hår har aldrig varit finare. Proffsigare permanent får man leta efter. När Lize lägger rullarna får hon det att se otroligt enkelt ut. Efter en tuff sommar med salt medelhavsluft och klorvatten från bassängen räddades håret med en fantastisk inpackning. Jag är alltid glad och nöjd när jag lämnar salongen.

2012-01-03

Johan Rosander

Professionellt!

Melodie klippte mig och jag är jättenöjd!

2011-10-30

Maja

Elin är så bra

Alla min nära och kära går till Elin för hon e bäst

2011-10-26

Nöjd kund!

Mycket nöjd!

Är supernöjd efter mitt besök hos Tessan, fina slingor och fin frisyr! Bra och trevligt bemötande av alla på salongen!

2011-09-21

Roffe

Aldrig varit på en bättre och trevligare salong!

Stämningen bland personalen är så härlig och alla agerar som en familj. Det smittar även av sig på kunderna och jag har aldrig varit med om kunder och frisörer som involverar sig i trevliga samtal såsom det görs på den här salongen. Men framförallt så är jag såååå nöjd med min frisör. Jag är en sån som aldrig är nöjd när jag går från frisören utan tycker att jag ser töntig ut i håret. Men här gör jag inte det längre. Plus plus plus till det härliga gänget!

Svar från Strand Salongen
2011-09-21

Tack, för fina ord Rolf.
Vi är glada att de äkta inläggen är från kunder vi ser i våra listor.

2011-09-20

Carina K Carina K

Önskar den fanns här...

Hade önskat att strandsalongen fanns här i Helsingborg!!! Det är något speciellt med denna salong!!! Har aldrig varit så fin och nöjd med mitt hår som när Lize gör vid det. Välkomna till Helsingborg!!!!!

2011-09-06

Nja, inget för mig..

Tycker inte att det var proffsig frisör jag gick till.
Klippningen var helt okej för den billiga slanten men kommer inte gå dit igen.

2011-08-09

Angelica

UNderbar personal på en fantastisk salong!

Det är svårt att hitta sin frisör, men om du går hit kommer du aldrig vilja byta frisör igen. Superduktig och trevlig personal!

2011-08-09

Lisen

Lita på dessa

Jag vill rekomendera dessa duktiga frisörer. De jobbar i team, diskuterar mitt hår och bryr sig. Alla bryr sig från färg, klippning, kaffet, kakan och resultatet. Jag har aldrig kännt mig så ompysslad och fin. Favorit blev denna salong. Hit går jag tillbaka. Chefen är min namne.

2011-03-01

Maija

Elin och Lize räddade mig

En säker och kunnig frisör fick ta hand om en färg som jag inte var nöjd med som en annan salong gjort. Efter tre timmar kom jag ut med rätt färg och så fick jag en ny style också. Tack Lize för att Elin fick jobbet. Nu saknar jag inte Lisa. Jag borde inte gått någonannanstans.

2011-01-31

Eva

Ann-Eli, en räddande "hårängel"......

Hade en riktigt riktigt AKUT "hårsituation", men tack och lov så fick jag hjälp utav en av änglarna (min hårängel) på Strandsalongen som räddade mig fast hon var fullbokad.
Tack än en gång ANN-ELI
(och som vanligt blev resultatet skitbra) ???

2010-07-06

Eva

anneli lasko

Jättefint resultat utav samarbetet Anneli - Liz

2010-04-06

Lisen

JÄMFÖR MED VEM DU VILL

Helt otroligt, för billiga, men så proffsiga.
jag byter min frisör i stan mot dessa.
Kan välja vem som helst. Alla verkar vara noga, bra och lyssnade på mig. Jag var i fokus.. Det är lite mysig mýsig musik. Jag fick vitt vin, och håret blev så bra.. Tack ni är min salong nu och ägaren heter som jag.. och stylist som jag

2009-11-03

Gunilla

En salong jag rekommenderar

Det är alltiid lika välkomnande när man kommer in på Strand Salongen.

2009-11-02

Supernöjd

Proffsig salong!

Proffsiga välutbildade frisörer och god stämning! Det är signumet för Strand Salongen.

2009-10-31

Nöjd kund!

Proffsig salong

Vilken proffsig salong. Välutbildade frisörer och god stämning. Och kunder med supersnygga frisyrer.

2009-10-22

Catharina

Tessan är super proffsig!

Tessan är jätte bra på att klippa o färga slingor, hon är också väldigt nogrann.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård