Omdömen om Tony's Högtidskläder
2011-11-11
filip
För att göra en lång historia kort.
Vi beställde en vit klänning men veckan innan bröllopet fick vi en silver klänning.
De vägrade fixa problemet så antingen är de helt inkompitenta eller så lurade de oss hur som, GÅ ALDRIG TILL YONYS!!!
2010-12-20
Vi hyrde jacquette till vårt bröllop hos Tonys och kan utan tvekan rekommendera dem. Bra bemötande och noggranna. De hade fått en femma om vi inte behövt vänta en halvtimme, vid avtalad tid för avhämtning, på att kläderna skulle komma från tvätten.
2010-10-18
Per
Var på bröllop i helgen. Brudens klänning hade verkligen underbar design och killarna på Tonys Högtidskläder hade verkligen lyckats. Brudgummens kläder var också hyrda på Tonys Högtidskläder. Superflott!! Kanske skulle gifta om mig......;-)
2010-04-10
jag och min blivande var ute efter kläder för honom då vi fick ett mycket proffsig hjälp av mannen i butiken viste precis vad han gjorde allt stämde perfekt vi hyrde frock coat
2009-12-15
Hittade också min drömklänning hos Tony`s. Hur bra bemötande som helst. Tack för allt
2009-12-11
Lena
Jag har sökt med ljus och lykta efter en klänning som inte var den traditionella svensson-tub-modellen som är så uttjatad, och som 85% av brudbutikers sortiment består utav. Tills jag klev in på Tonys som hade ett fantastiskt sortiment på sina få kvadrat! Jag hittade en underbar klänning, och fick fantastisk service av alla 3 i personalen som var på plats. Rekommenderas varmt!
2009-06-15
Lena
Kanonservice och trevligt bemötande!
2009-02-09
Ida
hade vandrat runt i götet en hel dag letandes efter balklänning, och endast fått hjälp i ett par få affärer pga mitt utseende gissar jag. Komme in i Tonys, och får ett glatt leende, och de frågar om de kan hjälpa till. Hittade en enormt fin klänning, och är hur glad som helst! Personalen var otroligt hjälpsam!
2008-07-07
e-bang
kom in på Tonys efter en lång dag bland brud butiker där jag bara tyckte allt var jobbigt men blev så bra omhändetagen bland denna djungel av brudklänningar hittade min klänning på Tonys, tycker det var väldigt kunniga med vad dom gör rekomenderar denna butik varmt för alla brudar.
var på Tonys Högtidskläder fick ett utmärkt bemötande med val av min dröm klänning. kan rekommendera denna butik.