Växbo Krog

0278 - 66 61 85, Växbo 2924, 821 95 Bollnäs

Omdömen om Växbo Krog

2011-12-29

Gruntkiller

Suverän mat i härlig miljö

Avstressande miljö vid dammen till den gamla kvarnen. Maten är välkomponerad och innehåller i regel lokala råvaror.

2011-08-08

Heléne

En lisa för själen

Att få äta redig husmanskost på Växbo krog är en upplevelse. Den rimmade oxbringan med pepparrot la sig som bomull i magen på maken och den gravade laxen jag åt var så mjäll och fin att jag blev tårögd. Lägg sedan till denna fantastiskt vackra bruksmiljö med små butiker och den fina kvarndammen och vattenlekplatsen, så kan man konstatera att detta är paradiset.

2011-04-09

D.O.

Jättetrevligt!

Gemytligt och Fantastisk mat när jag var där, och en lika fantastisk och trevlig personal!

2010-08-28

Martin

Grymt ställe

Har ätit här flertal gånger och alltid varit supernöjd. Otroligt roligt att det finns en sådan här superkrog mitt i skogen. Vi hade även våran bröllopsfest här och vi var supernöjda!

2010-06-08

Gunilla

Helt fantastisk!

Underbart god mat i underbar miljö, serverad av en alltid lika trevlig och tillmötesgående personal! Såväl julbord som sommarlunch.

2010-03-11

Kalle

Världsklass

Bor numera i stockholm. Blev lurad till Växbo Krog av min mor i Bollnäs. Måste säga att besökert slog i princip allt det jag ätit på de ansedda restaurangerna i storstaden. Fantastiskt komponerad meny.

Fler företag i Bollnäs