Omdömen om Växbo Krog
2011-08-08
Heléne
Att få äta redig husmanskost på Växbo krog är en upplevelse. Den rimmade oxbringan med pepparrot la sig som bomull i magen på maken och den gravade laxen jag åt var så mjäll och fin att jag blev tårögd. Lägg sedan till denna fantastiskt vackra bruksmiljö med små butiker och den fina kvarndammen och vattenlekplatsen, så kan man konstatera att detta är paradiset.
2011-04-09
D.O.
Gemytligt och Fantastisk mat när jag var där, och en lika fantastisk och trevlig personal!
2010-08-28
Martin
Har ätit här flertal gånger och alltid varit supernöjd. Otroligt roligt att det finns en sådan här superkrog mitt i skogen. Vi hade även våran bröllopsfest här och vi var supernöjda!
2009-04-28
Irene
Att åka till växbo är som att åka till en annan dimention. När du går omkring i trolldalen och växbokvarn så infinner sig lugnet och all stress är som bortblåst. Det är som att åka till sagans värld där allt är lyckligt och utan beskymmer. För mig är växbo en energikälla dit jag åker så ofta jag kan för att ladda mina batterier. Det är som att kliva in i en källa av glädje. Växbo är underbart vackert. Byn ligger i en dal med berg på båda sidor. När dimman ligger över skogarna blir det som en sagolik mystik. Sägnen säger att det är trollen som kokar gröt när dimman ligger över växbo skogarna. Det är egentligen inte dimma utan röken som stiger från trollens skorstenar och lägger sig som en grå dimma över skogarna.
Växbo är ett perfekt ställe att åka till hela familjen. Barnen och vuxna kommer att älska det.
Avstressande miljö vid dammen till den gamla kvarnen. Maten är välkomponerad och innehåller i regel lokala råvaror.