Kategori: Bilreparationer Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Auto-Bil i Göteborg AB
2011-08-19
Henrik
Autobil bytte mina bromsar för 3år sedan, och nu när det var dax för mig att byta bromsklossar igen var det mycket lätt att plocka ned allting då alla gängor var uppsmörjda och fina :) hade dom inte tagigt sig tid till att göra rent och göra detta lilla extra hade det varigt mycket jobbigare för mig att göra jobbet själv utan verkstadsutrustning. Sen så håller bromsklossarna mycket längre om det är ordenkligt rent och uppsmörjt. Jag lyckades köra 8000mil efter att autobil bytt bromsarna, gången innan då mekonomen gjorde jobbet höll dom bara 3000mil innan jag lämna in den till gamla leif (75år) på autobil och hans kompetenta medarbetare :) är verkligen supernöjd när jag ser folk som gör saker så det håller och som inte bara rånar en på pengar och ger intrycket att dom är så himla duktiga.
2011-01-15
Annika
Perfekt service , bytte vindruta , fixade plåt skada , gjorde recond + nya däck / förvaring v-hjul
Allt enligt avtalat pris .
Trevlig personal / kunnig + fri lånebil .
Så proffsigt .
Kul att hämta bilen .
/ Annika
2010-04-06
PS
Av en tillfällighet lämnade jag in en plåtskada på min Audi A4 Avant Quattro. Bra jobb. Sen fix Porschen och en ny Volvo samma resa.
Lite omdömen:
Audi - bra jobb, hög service, extern lackfirma slarvat lite, erbjöds göra om jobbet - 5/5 i bemötande. från Autobil.
Sportbil - kanonjobb.
Volvo XC90 - byte vindruta, nytt drag.
Sammanfattningsvis - kanonverkstad med det där lilla extra.
2009-11-08
Ann-Katrine
Har nu haft våra 10 företagsbilar hos Autobil i mer än 6 år .Dom kan serva bilar på bästa sätt till bästa pris. Skönt också att slippa betala för klinkrade golv och stora glasrutor som på mekonomen o.s.v .
2009-03-15
Klas
Har alltid varit ärliga och trevliga .samma ägare sen tidigt 60-tal , kul tycker jag .
Otroligt kuniga .
2009-03-11
Lars-Åke
Gjorde 12 000 service på min Renault + bytte kamrem . Priset var 5500 kr billigare än bilia , trots att dom köpte delarna på Bilia .
Bilen var tvättad , serviceboken ifylld , gratis lånebil - ka det bli bättre !
2007-04-24
Henrik
Skulle enbart fixa Lampinställningen fram på en S40, När jag gjorde besiktning samma dag var inget åtgärdat, detta tog dom 1400:- för medans Bilia skulle tagit 600:-
2007-03-15
David
Mycket bra kundmöte och de är alltid pålitliga.

De senaste fem åren har jag lämnat in min Renault till Autobil och varje gång så har de skött reparationerna jättebra: de talar om vad de behöver göra, är bra på att hitta delar (antingen nya eller begagnade) och gör ett bra jobb till ett bra pris. Dessutom är de trevliga att prata med. /Tomas