Omdömen om Aroy Thai Restaurant
2011-12-01
Kristoffer
Dagens kostar 85 kr och vill man ha kolsyrad dryck kostar det 25 kr till. Allmänt otrevliga när det gäller bemötande. Pratar skit om kunder till andra kunder som i detta fallet jag kände. Rekommenderar inte detta stället pga. deras uppförande till kunder. Skulle gärna vilja ha en förklaring av den ansvarige för Aroy vad man tjänar på att snacka skit om kunder??
Hej Kristoffer,
Jag vet precisvad du menar. Det gäller om en coca-cola, som vi gav till din vän. Allt detta som sades var menat som ett skämt och var inte meningen att det skulle uppfattas som en förolämpning. Även min hustru håller med dig Kristoffer och tyckte att jag skämtade för grovt. Allt jag kan göra är att be om ursäkt för mina plumpa skämt och be er komma in så jag får bjuda er på en lunch och en personlig ursäkt.
2011-03-02
Marre&Thompa
Idag ville vi inte laga mat och inte gå ut och äta. Därför beställde vi hämtmat. En kyckling- och en fiskrätt. Bägge var fantastiska - full pott!!
2010-12-26
Erik
Kom till en mycket sober restaurang, mycket snyggt och välstädat. Maten var god men servicen var tyvärr inte lika bra. Priset var något för högt jämfört med andra Thairestauranger.
2010-11-29
Svensson
Vi var där och åt med hela våran familj på sex personer och var alla mycket nöjda! Lokalen var jättemysig och maten god.
Angående servitören (tillika ägaren) som många klagat på så har jag inget dåligt att säga! Visserligen är han inte en perfekt, stel och ofelbar servitör, jag skulle istället vilja beskriva honom som lite mer "folklig". Visst hände det att han dukade av en tallrik från fel håll och han höll på att glömma våran dricka, men han var trevlig och lätt att ha att göra med.
Vi var jättenöjda!
D.H
25kr för en flaska vatten säger väl det mesta... Aldrig mer....
2010-07-09
Bra mat, men servitören var inte jättebra. Han kändes ganska oproffisionell. Vi fick inte in maten samtidigt, sen så tog han min sambos tallrik såfort han var klar, sen plockade han min och sen min brors tallrik nästan innan han var klar. Kvar satt min svägerska och fick stressa i sig maten då hon satt ensam kvar med sin tallrik. Han tog även ölflaskan innan den var tom och försökte fylla upp till max.... kändes lite oproffsigt faktiskt. Låt alla äta upp och städa bordet när vi är klara. Maten var god!
2010-07-09
Bra mat, kändes som servitören hade väldigt bråttom. Han plockade min sambos tallrik såfort han var klar, sedan min och min brors tallrik, kvar satt min svägerska kvar och fick stressäta kändes det som.Han ville ta ölflaskor från bordet innan vi fruckit upp. Vi frågade om han hade bråttom eller vad han gjorde, han själv tyckte att det var service. Som sagt, bra mat men kanske skulle se över serveringspersonalen?
2010-05-23
GRY
Brukar äta lunch här ibland. Jättegott och bra service:-)
2010-03-14
MW & TA
Det var ett tag sedan vi var där, men nu har vi varit där igen. Ny meny med fantastisk mat. Denna restaurang håller absolut högsta klass. Till Aron och Marre som inte gillar denna restaurag har jag ett råd: -Gå till en annan restaurang! Själva tänker vi återkomma! Tack igen för bra mat och god service.
2010-01-28
Marre
Har ätit på Aroy några gånger och har varit nöjd med maten som oftast varit jättegod - om man fått det man beställt.
En del av serveringspersonalen har ett märkligt betéende. Några exempel.
Det någon nämnt om Cola istället för lingondricka, öl eller vatten stämmer, men andra drickor då?
En gång drack jag Singha öl till maten, när jag betalade så trodde jag att jag betalat för min väns öl också. Betalade 90 eller om det var 95Kr för en öl - helt otroligt.
En annan gång fick gästerna vid ett annat bord en tillsägelse av servitören att tallrikarna skulle stå på ett speciellt sätt, på snedden hade han ställt dom och så ville han ha det, gör man så mot sina matgäster?
En väninna till mig var med om att de fick grannbordets öl på sin nota och ägaren vägrade rätta till det. De hade ingen öl druckit men fick betalat flera hundra extra.
Ytterligare 2 väninnor, och vid 2 olika tillfällen har varit med om att de inte fått den rätt de beställt men det var vad kocken gjort så det fick dom äta.
2009-12-13
M
Maten är jättegod, men servicen dålig, det finns andra restauranger som bryr sig mer om sina gäster, de på Aroy verkar mest bry sig om sina gästers pengar än sitt anseende.
Jag kommer ihåg dig mycket väl och vet vad du syftar på. Mitt svar är att, vi kan tyvärr inte pruta utan måste ta fullt betalt eftersom våra kockar vill ha full lön varje månad.
2009-10-08
Junior
Thailand i ett och samma rum! ÄKTA Thaikockar som vet vad de gör. Rent och fräscht och trevligt,
Har du barn så ska du gå dit, de tar hand om er och barnen kan leka fritt. Rune och Noi är som om du känt dem i många år! Rekommenderas starkt! Närmare Thailand kommer man inte,
2009-09-29
Marre
Jättegod Thaimat men de hade en otroligt otrevlig karl som jobbade där. Maten är en femma men pga den otrevliga personalen samt att det känns som om man sitter i ett skyltfönster så ger jag bara en 1:a.
Det är bra att du tyckte om maten... Om jag var otrevlig mot dig, så får du gärna höra av dig, så jag får höra av dig personligen vad det var som retade dig. Om man inte gillar att sitta vid ett fönsterbord och synas, så finns det andra bord att välja.
2009-09-28
Aron
Aroy har bra mat, jag har ätit där några gånger. Däremot är jag mindre nöjd med servicen. Går man dit för att äta lunch så finns det bara nån slags lingondricka/saft att dricka, när jag bad om en Coca-Cola fick jag reda på att det kostade 15Kr extra men att jag kunde få vatten/lättöl istället. Vad är det för sätt egentligen, vatten/läsk/lättöl kostar ju samma i inköp...... En back brukar ju kosta samma oavsett vad det är i den. Sen fick jag höra att dom inte tyckte man skulle dricka läsk till mat. Det kan hända att det är onyttigt men jag måste väl för sjutton själv kunna bestämma vad jag ska dricka till maten.
Lunchbuffé är dessutom orimligt dyr om man jämför med andra lunchresturanger i Falköping.
Aron har tyvärr fel.... Coca-cola kostar 25 kr extra. Detta pga att vi använder oss av coca-cola orginalflaska som är betydligt dyrare i inköp än vanlig läsk. Förutom lingondricka och vatten, så ingår även loka och lättöl till ett pris av 80 kr. Det är ett marknadsmässigt pris som vi inte är ensamma om att ta i Falköping.
2009-09-13
Apan
Frågan är om detta är en Sveriges absolut bästa Thairestauranger? Sjukt hög kvalitet, väl värt att lägga en helkväll på!
2009-03-13
Engdahl
Här är du verkligen i Thailand med dess fina lugna miljö med trevlig personal. Noi
2009-01-08
Miffona
Aroy är en myckert fin restaurang, och man får en verkligt exotisk känsla då man är därinne. Maten är väldigt god och rekommenderas starkt till den som tycker om Thaimat. Mycket fin inredning, men dock lite varmt därinne. Annars är restaurangen helt perfekt.
2008-11-06
A
Skulle äta på denna restaurang när jag var minst sagt höggravid, väldigt stor riska att vattnet skulle gå på deras fina stolar. Men de var genuint intresserade och hoppades att vi skulle komma tillbaka med bebisen. Inte många ställen där man känner sig så välkommen, med skrikande bebis och stor vagn. Rekommenderas varmt!
2008-08-25
MW & TA
Bättre än så här kan det inte bli. En av de bästa restaurangerna vi varit på någonsin. Värt att besöka även om du inte bor i närheten.
2007-12-20
TT
Bättre mat är svårt att hitta på restaurant. Personalen är kanontrevlig. Det verkar som att råvarorna är riktigt bra. Rekomenderas varmt. Hämtmat såväl som lunchbuffé och kvällssittning är av toppklass alla tre varianter.
2007-11-19
mamma
Har bara ätit lunch men det är utmärkt! Trevligt gott fräscht! Prisvärt.
2007-11-08
boot
Helt enkelt bäst.Fanstastisk smat med väldigt bra råvaror.
2007-07-23
M & E
det är svårt säga vad som är bäst, maten eller personalen. Bägge är toppen! Resans (kulinariska)höjdpunkt väl värt att ta en omväg för,vore semestern längre hade vi stannat och provat hela menyn. Tack för mkt trevlig kväll.
2007-07-21
Jag är ett barn som inte är så mycket för thaimat.Men mamma känner han som äger restaurangen=Rune...Så vi åkte dit en dag och åt thaimat buffe...Men på Aroy gillade jag thaimaten,den var utsökt. AV:Adam
2007-06-04
Lena
Res till Thailand en kväll...För mig som inte har råd att åka till Thailand är detta ett paradis. AROY är en smakfullt inredd restaurang med inredning från Thailand. En jätteduktig Thailändsk kock som lagar världens godaste Thaimat. Ja! Restaurangen har allt!
2007-05-27
Andersson
Bättre thaimat kan man inte hitta... vi som besökt många lyxrestauranger i Thailand är mycket imponerade av denna helt fantastiska mat som vi fick på Aroy. Som om detta inte vore nog - blev vi bemötta av en service totalt utöver det vanliga. Den som åker till Falköping rekommenderar vi absolut ett besök på Aroy.
2007-05-20
Pezzo
Med tåg kom vi till Falköping för att äta en bit mat. När vi passerade Aroy på väg till ett annat ställe verkade det så trevligt att vi gick in där istället. God mat, trevligt bemötande och en snygg och smakfull inredd liten restaurang gjorde att vi med numera tycker att Falköping är en trevlig och mysig liten stad.
2007-03-23
Anders
Trevligt ställe att mysa med sin bättre hälft på, rekomenderas starkt!
Tack för trevligt bemötande, utmärkt service och mat i toppklass! Stjärna i kanten för en superb apelsinsås samt vinförslag som föll oss i smaken. Vi kommer tillbaka!