Kategori: Optiker, optiska artiklar - Legitimerade optiker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Hulténs Optiska AB, Axel
2009-07-31
I.H.
Professionell optiker som med kunskap, intresse och tålamod gjort sitt bästa för att hjälpa mig finna rätt lösning. Lägg därtill ett trevligt och personligt bemötande och en god blick för vilka bågar som passar mitt utseende och min personlighet, så finns det inte mer att önska. En nöjd kund tackar!
2008-01-18
Birgitta
Mycket tillmötes gående personal med bra service. Mina döttrar ringer och så ställer dom (Anette)alltid upp att ordna med nya linser med kort varsel.
2007-12-18
marcus
Jättebra och kunnig personal som inte tvekar att säga vad de tycker passar och inte. Uppskattat för en velig person.
2007-10-03
calu
Trevlig och kunnig personal. Som hittar bra bland sina bågar. De har toppen bra kunskap om vilken typ av båge som passar till ansiktsform och ens egna färger. Tipsar gärna om lite djärvare och roligare bågar.... Man k an inte bli bättre bemött.
2007-06-22
emma
Jag brukar alltid ha svårt för att hitta bågar som passar mig, eftersom jag har så smalt ansikte. Letade efter bågar på många ställen i Göteborg, utan att hitta några bra. När jag kom till Hulténs fick jag jättefint bemötande. Expediten tog genast fram tre par bågar och sa att det var de enda bågarna som passade min ansiktsform. Skönt att hon såg det direkt! Jag fastnade för ett par av de hon tog fram. Gjorde en synundersökning och fick mina nya glasögon till ett mycket bra pris. Kul att få ett så personligt bemötande mitt i centrala Göteborg. Gick därifrån med nya glasögon och såg bättre ut =)
Många optiker vill tjäna pengar. Dessa optiker gör förutom det ett kanonjobb!! Både liner och glaögon är perfekta!!!!