Kategori: Vapen, ammunition - Utrustningar
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Holmgrens Vapen AB
2010-07-08
Köpte en ny studsare i maj månad 13300kr kontant! Kom på att den passade inte riktigt kollade om det var möjligt att göra om affären 2/7 det gick bra dom ville sälja en blaser r 93 och pratade sig varma om den, fick inbytespris 12000kr för min nygammla studsare reserverade blasern över helgen för att bestämma mig. Körde upp dit måndagen 5/7 för att byta till min förvåning hade han plötsligt ändrat sig jag kunde inte få mer än 9000kr i inbyte vi var 2 st som hörde honom klart och tydligt ge budet 12000 den 2/7, bössan är inte använd mer än ett par serier på älgbanan så den är fortfarande ny. Detta verkar inte vara särskilt seriöst! Vad jag vet så gäller väl en muntligt överenskommelse! Egentligen skulle man ha körersättning 18 mil helt i onödan. Det var sista gången jag handlade hos Holmgrens. Jerker.
Kommer man in under sensommaren och vill ha hagelpatroner för fågeljakt (duva,and mm) finns det inte att uppbringa, samma vartenda år. Handlar därmed ammuniton på annat håll. MEN har bra service och rimliga priser på beg vapen!