Omdömen om Salong Charisma
2011-07-04
Marianne Johansson
Jag tycker det kändes bra. Så bra, så jag kommer att gå tillbaka varenda gång! Verkligen toppen. Äntligen har jag hittat rätt. Tack för det!
2011-02-01
johan karlström
Man får en god service och hårvård i världsklass.
2010-07-22
L.J.
Känner mig helt super nöjd med mina frisörer på Salong Charisma. Just så som man vill bli behandlad som kund. Inte bara det, utan mitt hår blir helt perfekt varenda gång jag går dit. Så jag vill verkligen rekommendera dem!
2010-03-25
ella
hej, imorrn ska jag till salong charisma och göra en mycket speciel frisyr e såååååååååååååå nervös vill in te att dom ska göra fel:( men det känns rätt bra efter som ni alla skriver så bra om detta
Tack, det känns skönt att höra. Vi hoppas våra kunder är glada och nöjda med vårt arbete, för vi är fantastiskt nöjda med er kunder. Det är ni som får oss att gå framåt hela tiden, och ger oss arbetsglädje. Så, tack så mycket för ert förtroende! Salong Charisma har funnits sedan 1964, då vi först hette Elisabeth's Damfrisering, fram till 1989, då vi döpte om oss till just Salong Charisma. Just för att du som kund känns just så. Charisma betyder ju utstrålning på latin! Vi är 3 generationer, och har ju massor av utbyte av varandras kunskaper.
2008-11-11
lucy
mysigt , otroligt trevlig personal . ,man känner sej ompysslad ,lugn... dessutom jätteduktiga med både klipp-permanent - färg- blek- gör även ögonbryn.
Färgade och klippte mitt hår där, och har aldrig tidigare blivit så nöjd. det var värt varenda krona!! Kommer att gå tillbaks dit nästa gång också. Mkt kunnig och trevlig personal. Rek. varmt.