Näsets Kiropraktik

Det här var bra!

2012-01-25

Karin

Jättebra

Jag är så glad! Har varit whiplash skadad i många år med besvär. Jag har sån energi och i stort sett ingen smärta eller besvär längre. Jag är så glad att jag hittade det här. Tack så mycket.

Bra!

Vänligt benötande och väldigt förstående, bra behandling, kändes bra

2012-01-06

Jag blev rekommenderad av en kollega som blivit hjälpt med sin huvudvärk. Har ganska ofta ont i nacken och huvudvärk, har varit där en gång, är mycket positiv till detta, väldigt mjuk behandling, känner mig betydligt rakare och sover bättre

Lars

Jag kan inte säga annat än att jag är otroligt nöjd, efter ett par besök har jag glädjen att kunna säga att ryggont, nackont m.m. Är i stort sett borta. Har kännt mig mycket piggare den senaste tiden och en häftig sak är att blodtryck har normaliserats.

2011-12-30

Helene

Rekommendation

Jag skulle definitivt rekommendera detta, har i många år lidit av migrän, som delvis har hjälpts av andra kiropraktorer. Jag hittade Upper Cervical vilket var lösningen för mig precis som för så många andra. Nu går jag och min familj regelbundet på detta för att underhålla kroppen, vi Är friskare och piggare än någonsin.

2011-12-19

Mycket bra! Tack så mycket.

2011-12-13

Bästa någonsin! Använder en speciell teknik ,Upper Cervical som fungerar mycket bättre än vanlig kiropraktik.

2011-09-22

Proffs