Omdömen om Yukikos Sushi AB
2010-12-03
M
Åt där senast idag. Uppsalas bästa sushi och personal!!!!!
2010-10-29
J
alltid lika kul att besöka denna restaurang isom ligger i sommarro....
2010-10-26
Eva
Otrevligt bemötande av kassören.
Lekstuga vid tillverkning av Sushi.
Du får inte handla det du vill
Stora bitar, goda
2010-10-16
Magnus
Alltid riktigt god sushi och ett fantastiskt bemötande. Köerna runt middagstid på fredagar talar sitt tydliga språk. Det här är Uppsalas mesta och bästa sushi. Tack Yukiko och personal för det fantastiska jobb ni gör.
Känner inte igen mig i att riset någonsin har varit varmt eller bitarna falla sönder som några kommentarer säger.
2010-10-10
Ninna
Förr fick man alltid perfekt sushi, nu har det i princip blivit standard med varma bitar, särskilt om man beställer en fredag eller lördag. Inte samma kvalitet som förr, vilket är synd. Jag går nu bara till Ippai Ippai eller Mey Wang som håller jämn kvalitet, dessutom till ett schysstare pris.
2010-08-13
Börje
Av alla Uppsala ställen jag ätit på vilket iallfall är ett tiotal..så är Yukikos sushi än idag i topp!! Lite mera mat för pengarna, alltid bra gjorda bitar, trevligt bemötande! Keep up the good work!! :)
2010-08-12
Besviken
Bitarna är oftast stora men vissa gånger är de mycket mindre och de kan falla sönder och riset är ibland varmt. Det har hänt att jag skämts lite som talat mig varm om stället och man sedan får små, sönderfallande och varma bitar. Nu när jag är gravid har jag dessutom gått ifrån standardsushin och får då betala styckpris vilket blir dyrt. Det känns snålt eftersom jag bara tar billiga bitar. För en 9-bitars utan lax och ebi fick jag betala samma som övriga fick för sina 12-bitars. Priset skiljer sig dessutom från gång till gång då det inte verkar finnas någon inarbetat standard. Ett stort plus för att man ibland får medskickat extra bitar som tex kanter från makirullarna. När man äter på restaurangen kan servitören vara väldigt nonchalant och en gång gick vi nästan hem för vi aldrig fick beställa trots tom restaurang. Synd på en förr så enastående sushi...vi kommer börja leta nya alternativ för våra sushikvällar. Tyvärr!
2010-08-01
Ancan
Hade hört mycket gott om denna, men det kanske är som vissa skriver tidigare att kvaliteten har dalat.
Crabsticks och burktonfisk hör *inte* hemma på sushi.
Ippai Ippai nere på stan, det är mums det.
2010-05-04
C
Jag förstår inte vad som är bäst med denna restaurang? Crabfish på ris tycker jag inte är sushi. Mycket beviken.
2010-04-12
Visst har menyn sina begränsningar och återkommande kund kan man bli lite sugen på variation Många tycker bitarna är stora, men minst lika många tycker att det är bra och angående prisvärdheten finns inget att klaga på. Oavsett vad så är det ack så gott och det är min bestämda uppfattning att det är bättre att fortsätta göra det man är bra på än att ändra för sakens skull. För matens skull återkommer vi alltid hit när det vankas sus och de dagar när Yukiko tar emot vill man inte gå hem. Alltid glad och genuint intresserad. När man träffar henne på stan kommer hon alltid förbi och undrar hur man har det! Slår vad om att om hon skulle slå upp ett korvstånd utanför Donken skulle de snart slå igen - för man vill bara tillbaka.
I min bok klår Yukikos lätt alla sushiställen jag besökt - däribland prisbelönta och flerfaldiga vinnare av Sushi SM...
2010-03-21
Lina
Brukade älska Yukikos sushi, men i takt med att de blivit populärare och ökat omsättning har tyvärr sushin försämrats i kvalitet!
Varmt ris och sushibitar som faller sönder. Helt enkelt inte samma omsorgsfulla tillagning som tidigare. Dock är personalen lika trevlig som alltid.
2010-03-06
ilooo
Men dem gör väldigt ofta fel i beställningarna, saker glöms, det skickas med för få bitar eller det man beställt får man inte förrän man har sagt till och behövt vänta ytterligare några minuter.
2009-11-24
Stamkund
Jag äter ofta på Yukikos sushi sedan några år. De har den bästa sushin jag hittat.
Menyn är begränsad. För mig som stamkund blir det lite tråkigt med samma hela tiden. De har en konstig prissättning om man vill variera sin meny. Beställer man t ex deras tolvbitars går det bra att byta den dyrare ebin (15 kr) mot den billigare laxen (10 kr) för samma pris, men inte mot den lika dyra tonfisken (15 kr). Då får man betala 10 kr extra per bit, vilket är märkligt och dåligt. Om det nu skiljer lite i pris mellan ebi och tonfisk trots att de lösa bitarna har samma pris, så bör det vara under 5 kr, då deras pris för enstaka bitar är jämna multipler av 5. Annars borde ebi och tonfisk ha olika pris för lösa bitar. Gäller även andra bitbyten.
I mitt fall har jag i flera år bytt ebi mot lax och betalat samma pris, men när jag ville variera med ebi mot tonfisk skulle det blir 20 kr extra (två bitar). Det tycker jag är dåligt.
Småsnålheten gör att de tappar en poäng. Själva sushin får toppbetyg.
2009-11-15
Carl
Det är nästan värt att sätta sig på tåget från Göteborg till Uppsala bara för en lunch hos Yukikos. Trevlig personal och skön stämning har de också!
(Bokar tågbiljetter)... :)
2009-07-28
Magnus P
Inte mycket att säga. Bra sushi, bra service. Enda nackdelarna är läget och att man kan få vänta rätt länge när det är högtryck på avhämtningen (helgkvällar).
2009-07-21
Adam
Topp tio i Sverige, helt klart. Både vad gäller maten och servicen. Yukiko med personal (familj) kommer ihåg sina kunder och har tid för dem också. Inte många som har det numera.
2009-06-26
warre
Helt klart den bästa sushin. Hade fått 6 stjärnor om inte det var för att det ALLTID är packat med folk.
2009-05-29
J
Alla andra ställen jag har varit på erbjuder x bitar vegetarisk på standardmenyn, med 4-5 olika sorter. På Yukikos får man 8 identiska maki och en inari. De är goda men det blir enformigt.
2009-02-22
Malla
Fortfarande stora bitar med gott ris - men fyllningen i nori-maki käns håglös; och crab-sticks? Har man tappat inspirationen? Nej, inte i ledningen längre när det gäller sushi i Uppsala.
2008-12-31
Egon
Underbaraste sushin i Uppsala, personalen är fantastiskt trevlig, specielt Yukiko. Fisken smakar alltid perfekt och servicen kan man inte klaga på, vettiga priser på både sushi och miso. Det enda man kanske kan klaga på är att bitarna kan kännas lite stora för någon som inte har rätt storlek på munen. Samt att de alltid har både jul och sommarstängt och då förnekar oss en av de grundläggande grundpelarna i näringsintaget.
2008-11-26
Elin
Helt klart bästa sushin man kan få tag på. Trevlig personal och en riktigt vacker japansk herre med blåa ögon! :D
2008-11-16
ironbear66
Stans godaste sushi! Välsmakande färsk fisk i stora bitar. Har även en del lite ovanliga sushialternativ som man inte är van vid att se här i Sverige. Om man väljer att äta där så sitter man på låga bord med hål i golvet som plats för benen. inrett typiskt japanskt, låga bord och äkta tatami-mattor från Japan. På vardagarna har de luncherbjudande mellan 11-15, med till exempel 9 bitars sushi inklusive soppa och grönt te från 70 kronor. Te serveras till maten, och givetvis ska skorna tas av innan man går in. Personalen är så trevliga och känner igen den som besöker flera gånger! Härlig atmosfär om du vill äta på plats! Känns mer som i att vara i japan där än någon annanstanns, äkthet och god mat och hyfsat bra pris är en bra kombination, en nackdel är att det blir ibland en väntekö eftersom det är populärt. Man kunde önska att ha lite mer variation på menyn, det kommer väl framöver, hoppas jag.
2008-11-07
Patrik
Tack för en mycket god buffé som vi hade beställt i lördags. Elegant upplagt, välsmakande och perfekt leverans. Jag kan verkligen rekommedera er catering.
2008-11-04
thope007
Helt suveränt! Ät din sushi här så sparar du flygbiljetten till Japan! Godare och mer kärleksfull sushi finns inte!
2008-10-29
Linda
Jättegott! Jättehärlig och mysig personal - fin restaurang, och även bra med hämtmat! Rekkomenderas varmt!
2008-10-03
Lg
under bar sushi... Ska hämta lite ikväll.
2008-08-05
Jag är glad att bo nära detta suveräna ställe med perfekt sushi och rara Yukiko. Det känns "lyxigt" (som Yukiko säger) både att hämta hem och äta där. Nu har många hittat hit och det är bara att gratulera dessa kunder också även om kön kan bli lång i rusningen på söndag kväll. Trots att vi ätit Yukikos sushi i mer än 10 år har vi inte tröttnat! Alltid samma höga kvalitet.
2008-07-02
OH
Kan bara instämma med de övriga som gett 5:or!
2008-05-23
Sandra
Alltid trevligt bemötande och kanongod sushi. Stora härliga bitar gjorda på bästa möjliga råvaror. Fräscht!
2008-04-12
Fredric
Yukikos har alltid gett mig precis vad jag fick första gången jag köpte där. Generösa bitar som smakar underbart och inte går att få tag på andra ställen. De som klagar på att bitarna är för stora har tydligen vant sig vid Icas obefintliga bitar och de har absolut inte ätit genuin sushi. Uppsalas bästa.
2008-02-18
Åsa
Yukiko själv är alltid glad och trevlig mot sina kunder. Hon besitter en värme öppenhet och humor som man sällan ser norr om Mälaren. Restaurangen är ren och snygg, betjäningen gästfri, bra och snabb. Sushin helt underbar. Bitarna är anpassade till Sverige och därmed lite större än de man får utomlands, men det vänjer man sig snabbt vid. Efter att ha bott i USA och nära en Sushi restaurant i 4 år hoppas jag att Yukiko ska utöka och servera dels fler sorters sushi, men också andra japanska specialiteter, fast kanske bär det sig inte här i Sverige? Hela min familj gillar Yukiko och hennes underbara sushi och äter den i stort sett varannan vecka!
2008-01-22
prisvärt, fräscht och alltid "ärliga" väntetider, dvs om de har mkt att göra (alltid) så säger dom att det kan ta en halvtimme och inte tio minuter för att det ska låta bra. sjukt gott!
2007-11-23
joasi
klart bästa sushin i mälardalen trevlig personal
2007-09-28
Sara
Bra service, trevlig personal och den godaste sushin i stan.
2007-08-18
Lotta
Vad är det för idioter som klagar över att bitarna är för stora?! Skär dem i två delar och ni får dubbelt så många till samma pris! stans godaste sushi...
2007-07-22
Bitarna är alltför stora tycker jag. Dessutom blev vår beställning bortglömd trots att vi beställde över disk. Vi fick vänta i över en timme, så är jag inte nöjd alls. Speciellt som vi inte blev prioriterade när vi undrade var vår sushi tagit vägen, utan vi fick vänta ytterligare en kvart.
2007-06-11
/YT
Trevlig sushirestaurang, hyfsat nära stan, med enligt mig den bästa sushin du kan hitta i Uppsala. Stora rejäla sushibitar! Man blir garanterat mätt och belåten efter ett besök där! Man kan förutom att sitta i restaurangen med Japansk inredning, även välja att ta med sig maten.
2007-05-31
Margareta
Klart godaste sushin i Sverige, Yukiko med personal är mycket trevliga. Jag äter sushi cirka en gång i veckan och det är fantastiskt gott.
2007-05-22
Angelica
Jag förstår inte hur så många kan tycka att det här är Uppsalas bästa sushi-restaurang. Jag har ätit där flera gånger då jag bor i närheten, men bitarna är ofta alldeles för stora- och när jag beställt vegetarisk sushi har jag fått 10 bitar av samma sort, vilket är jättedåligt om man jämför med andra sushirestauranger där man får 4-6 olika sorter.
2007-05-09
Mor & son
Absolut den högsta kvalitet på sushi som går att få! Generösa bitar av färska råvaror. Min 7-åriga son har även han blivit helt såld på denna fantastiskt goda och nyttiga mat. Varm och välkomnande personal sätter pricken över i!
2007-04-03
jein
Instämmer! Verkligen Uppsalas bästa sushi! Och mycket prisvärt.
2007-03-30
Elin
Om man än gång köpt därifrån går det inte att sluta... :)
2007-03-09
Jonas
Mycket trevlig personal, snabb service, mycket god och välgjord sushi.
2007-02-27
Helene
Att äta Sushi hos Yukikos är ett sant nöje; *det är utmärkt mat till ett rimligt pris *alla är glada och hjälpsamma *servicen är snabb och allt är fräscht.
2007-02-11
Kris
Yukikos har den bästa sushin och det trevligaste bemötandet!
2006-08-22
sara
Fantastiskt goda och enormt stora bitar. Alltid finsaste råvarororna. Kanonservice!
2006-07-04
Stora och goda sushi och ett varmt mottagande och service från Yukiko och hennes personal.
2006-05-23
Neuman
Stora, goda bitar sushi. 9 bitar, 75 SEK. Klart prisvärt. Ett måste att testa innan man utnämner sin favoritsushibar i Uppsala.
2006-05-22
jen
helt otrolig sushi! ojojoj säger jag bara!
2006-05-04
mg
Trevlig personal, stora bitar, prisvärt, men framförallt... GOTT
2006-05-02
Carolina
Det är fräscht, det går snabbt, det är billigt, råvarorna är alltid färska, det är stora portioner och personalen är verkligen trevlig. Jag tror inte att det kan bli bättre än så här!
2006-04-19
Erika
Världens bästa sushi, trevlig personal och billigt och bra för oss studenter =) Man blir beroende av deras sushi och vill äta den flera gånger i veckan.
2006-04-08
jonas
Restaurangerna i Japan skulle bli avundsjuka!!

Jag gillart!!