Verkar vara helt oseriösa, skickar reklam och sms till mej som bor 70mil från Malmö. När jag försöker kontakta dem så går det inte att få tag på någon ansvarig person. Telefonnumret som sms:et kommer ifrån är helt okänt och har bara en telefonsvarare utan presentation om vem som äger telefonnumret. Reklamen som kom i brevlådan hade helt korrekt adress men fel efternamn i adressen. Det har inte bott någon med detta efternamn på denna adress. Deras svenska hemsida ligger också nere enbart videoreklam finns på nätet, liknar en sekt tycker jag.
Anmäl omdöme
Svar från Scientologikyrkan i Malmö
2011-03-23
If you send me your name and address I will make sure that your name will be taken off, if this mailing is incorrect. I will also check if this SMS was sent by us or not.
Ad Vulto Information Office, Church of Scientology Malmö 0738 76 86 35
Ad Vulto