SÄKRA LARM i Sverige AB

Omdömen om SÄKRA LARM i Sverige AB

2012-05-28

Gunilla Fransson

Usel service!

Den sämsta affär jag gjort,larmet har krånglat 4 ggr under 10 månader. Det värsta är att vänta flera veckor innan företaget behagar komma ut. Usch och åter usch !!

2012-04-19

Håkan

Inga hakar!

Raka rör från försäljning till montering ingen "hake" som kommer i efterhand jag är mycket nöjd!

2012-04-11

Felicia i Göteborg

Tack för hjälpen

Tack så mycket Säkra för den fina larminstallationen.
Vi känner oss väldigt trygga nu.
Ett extra tack till Pelle som hjälpte oss att få installationen gjord med så kort varsel.
Det var guld värt!

2011-10-16

Jan-Erik Larsson

I längden billigare...

Har sen tidigare haft ett abonnemangslarm som gått på runt 4000 Kr / år... Nu vet jag slutsumman + att jag har ett vattenlås som funkar kanon bra!
Tack för den snygga installationen och den extra genomgången för de övriga familjemedlemmarna Säkra Larm!!!

2011-09-26

Larz

Nöjd!

Kanon service på installationen.
Priset, man får vad man betalar för.
installerade till både hem och företaget och är nöjd. Ett bra larm tycker jag. Skönta att "äga" larmet. Att jag kan välja mina kostnader. Jag är mycket nöjd iaf.

2011-08-15

Åke

Grymt nöjd

Kanon från försäljning till installation och mycket bra service!

2011-06-28

Carin

Lurendrejeri!

Företaget sökte upp min mor, 82 år och änka genom dörrknackning. Hon hade ett välfungerande Securitas larm. Fick henne att tro att det var förmånligt att köpa ett nytt larm och kontrakt skrevs. Hon har och hade ingen koll på vad produkterna och tilläggen med servicekostnad, GSM avgift och utryckningskostnad i slutändan skulle innebära för kostnad. Över 17.000:- kostade installationen. Fy skäms!!!

Svar från SÄKRA LARM i Sverige AB
2011-07-26

Hej Carin, eftersom företaget inte hört av Dig/Er i detta ärende, utan endast via detta forum så ber jag Dig att omg ta kontakt med Martin Elgquist (0735-185042), försäljningschef Säkra Larm.

2011-04-05

randi

Seriöst!

Raka puckar - inget finstilt!
Kanonkvalitet på kamerabilderna som jag äntligen får se direkt i min telefon. Även mycket nöjd med servicen - Ni kom omgående och fixade magneten som krånglade på en glappande dörr.

2011-03-18

Mikael O

Trygghet

Jag köpte en trygghets lösning från Säkralarm för att förebygga mot både inbrott, brand och framförallt vattenskador. Kostade en del men känns som välinvesterade pengar. Kul att jag får bild på min telefon om larmet går, då vet jag ju varför larmet går.

2011-03-16

Madde

Mycket bra!

Jag kan bara säga att jag är mycket nöjd har bytt från Securitas Direkt och dom blev vädigt arga på mig som har bytt och pratade en massa skit om Säkra Larm men säljaren hade redan förvarnat mig om att det skulle hända! Tycker det känns mycket bättre att äga sitt larm en denna ständiga månadsbetalning!

2011-03-09

Eklanda

Stackars säljare

Hade en jättetrevlig kille på besök. Tyvärr kunde han inte tala om vilken tillverkare de valt på larmen de sålde. Och vilka priser! Visst, jämför man rakt av så blir det billigare, men vem har kvar samma larm i 15 år? Nä, 25 000kr för ett nytt larm blir det inte

2011-02-26

anders

Riktigt dåligt intryck!

Fick besök av en säljare idag som på tio minuter inte kunde tala om vad skulle sälja på mig eller bra argument för mig att byta från ett Securitas Verisure larm. Han svammlade om ökande kostnader med Securitas men kunde inte precisera vilka produkter han själv hade eller kostn bild. Dessutom sa han att besöket villor som hade Securitas larm redan - fiska över kanske? Kollade deras hemsida som speglade säljarens intryck. Dyrt och oseriöst känns det. Securitas är toppen, de kom dagen efter anmälan om trasig kontrollpanel.
Nä, det blir en stjärna för att han var så uppenbart dålig säljare.

2011-02-16

Johan

Ok, men service kan gå snabbare

Har bytt från Aroundio till Säkra. Dyrt larm om man tar det via Säkra. Å andra sidan billig anslutning till Securitas och det är skönt att ha en låg månadskostnad för det. Vi hade problem att få support, tog nästan tre månader innan vi fick hem tekniker för att åtgärda felet så vi var nära att häva alltihop, det kan definitivt bli bättre. Men nu är det åtgärdat i a f.

2011-01-27

J.A

Bra

Har bara gott att säga om dem, har fungerat utmärkt från dag ett.

2011-01-24

MI

otroligt dåligt

Vi har också tyvärr bytt larm från Aroundio till Säkra larm. Det känns som om vi blev lurade från första början, dyrt larm och ingen support. Sommaren 2009 väntade vi 3 månader för att de skulle byta ett batteri. Denna gång har vi väntat i 1 månad och fortfarande inte någon tekniker som dykt upp. Inga svar på telefon. Vi är otroligt missnöjda.

2010-12-27

AJ

Dyrt larm

Bra säljare/installatör men själva larmpaketet (Visonic PowerMax Complete) kan man hitta på nätet för ca en tredjedel av det pris Säkra Larm tar. Fast då får man förstås installera det själv.

2010-11-24

Linda

Mycket bra ärlig personal.

Var försöljare hemma hos mig i går. En kille i tretioårsåldern, mycket bra bemötande, ärlig, rak och inget krongel. Ska köpa larm av honom, kan varmt rekomendera dem.

2010-05-21

Wedin

Trevligt bemötande!

Mycket bra service och duktiga installatörer. Jag är mycket nöjd med mitt nya larm.

2010-05-16

th