Omdömen om Riksbyggens Bostadsrättsförening Vivalla
2010-09-11
Brf agerande när det gäller utmärkandet av lgh med socialtkontrakt är skandalöst. Hoppas medlemmarna byter ut styrelsen.
2010-09-09
Det är under all kritik hur brf Vivalla hänger ut boende med bostadssociala kontrakt. Styrelsens sätt att bemöta boende, media och andra, är också under all kritik.
Två bloggare (www.thewitch.se och www.tonarsmorsa.se) började skriva om detta, och sedan togs det även upp i både radio och tidningar.
2010-09-09
Brf Vivallas sätt att hänga ut hyresgäster med bostadssociala kontrakt är under all kritik. Även styrelsens kommunikation med medlemmar, media och andra är också under all kritik.
Två bloggare (www.tonarsmorsa.se och www.thewitch.se ) har uppmärksammat detta, och det har sedan tagits upp i såväl lokal- som riksradio.

Jag tycker det är en bra förening. Styrelsen gör ett jätte bra jobb, och jag har alltid blivit bra bemött. Kan inte tänka mig att de bemöter medlemmarna på ett dåligt sätt. Tänk att folk bara kan se det som inte är bra och döma styrelsen efter det.Det positiva uppmärksammas aldrig.