Omdömen om Skatteberga Hund & Kattpensionat
2011-09-27
Pia Hermans matte
Våran Herman bara älskar att få komma till Natalie! När han förstår vart vi är på väg dit, kommer han i fullkomlig extas!
Agneta
Har stort förtroende för Natalie och hunden älskar att komma dit , bättre betyg går inte att få ! Agneta med tessie
Ludde
Våra hundar älskar att komma till Nathalie :-) underbart att veta att hundarna har det bra när vi är på semester !
Britta
Min hund är alltid ren och fin och får alltid den mat den behöver ! Det är bara Nathalie som jobbar där och det tycker jag och Bamse känns tryckt !!
2011-04-20
Min hund fick knappt någon mat här, mindre än halva dags ransonen, han behöver inte gå på diet... Hade en känsla av att det var massa tonårstjejer som sköte hundarna.
Aldrig mer....
2011-04-04
Helena
Tobbe (groenendaehl) och Tommy (huskatt) har bott hos Nathalie på Skatteberga flera gånger och haft det jättebra!
Nu har Tobbe flyttat till Santa Maria på Azorerna, där jag vistas en del av året, så han får tyvärr inte träffa Nathalie igen.
2011-02-03
Marie
Klart hon bor bredvid pensionatet! Det är ett helt underbart och tryggt penisonat att lämna sin hund/katt på.
2010-10-03
Jane
Mina hundar bara älskar att vara hos Nathalie,min hane bla är väldigt kräsen när det gäller andra människor än mig men på Skatteberga stortrivs han allt :=)
Kan bara rekomendera detta ställe till alla som vill/behöver lämna bort sin hund.
Mvh Jane men hundarna Buddha,Shiva & Ganesha
2009-11-04
Linda
Jag va och lämnade min hund.Då bodde hun med sin familj i sitt hus ca 7m från hundarna.
Hun bjöd mig på kaffe så jag e säker på att hun bor där.
2009-10-09
Lennart
Har haft min hund där en gång och aldrig mer. Han var stressad och kunde inte skälla på en hel vecka när han väl kom hem. Har i efterhand förstått att han inte fått några promenader under hela tiden utom i en liten hage. När sedan andra hund ägare berättade att ägarinnan inte bor vid pensionatet blev jag riktigt arg.
Detta pensionat rekommendera jag inte till andra.
2009-07-16
Nelly
Mycket trevligt pensionat.
Min hund trivs och har det bra där
2009-06-25
Lipton
Våra hundar blir alltid väl omhändertagna och får den mat de är vana vid. Hundarna verkar trivas och det märks att de har det bra. Rekommenderas när endast det bästa duger!
2009-05-13
AnneLouise
Jag känner mig så trygg, när jag lämnat mina hundar här. Rekomenderas varmt!!!!!
2009-03-23
Vår hund blir väl omhändertagen och mår bra. Han är hel och ren och välskött när vi får tillbaka honom. Vi är mycket nöjda.
2009-01-22
Elna
Alla mina hundar har trivts väldigt bra hos Natalie. När man kommer dit rusar dom in direkt och pussar henne. Vid hämtning så har de inte så bråttom hem, de måste först kela riktigt mkt med henne, så man märker att de har haft det bra när de varit där. Lämnar ofta så jag vet att hundarna längtar dit. Dom får vara hundar bland andra hundar och får mkt kärlek av Natalie. Då jag älskar mina djur väldigt mkt så är det viktigt att dom trivs när jag lämnar bort dem. Rekommenderar (trots risk för att det inte är ledigt när jag själv behöver plats där) detta hund-kattpensionat för er som är noga med era djur.
Känns mycket tryggt att lämna här och djuren trivs.