Omdömen om Restaurang & Café Gustav Adolf
2011-04-20
Enda andledningen att jag lunchar är den goda schnitzeln. Det gör att jag har överseende med dålig service från diviga servitirser och upp emot 50 mins väntan på lunchen från och till...
Vill ni har bra service så sök er någon annanstans..
2010-10-13
Göran
Tack för Brunchen Söndagen den 10 november det var himmelskt gott...
2010-09-16
Aldrig mer!
Beställde en Ceasarsallad till lunch idag men den utlovade kycklingen hade ersatts av något annat "konstgjort". Usch - mår fortfarande illa!
2010-03-08
Johanna
Svar till ´´besviken´´
Jag brukar äta lunch på Gustav Adolf nästan varannan dag och rekomenderar dem vilket jag även har gjort på rejta.se
Läste ditt omdömme men jag har aldrig upplevt det du beskriver samt så beställer man och betalar innan man får maten annars erhåller man ingen mat! Medan du skriver att du fick vänta på din nota, nota under lunchen??? Som jag skrev tidigare så rekomenderar jag varmt deras luncher har inte besökt dem under helgen eller kvällstid så det kan jag inte komentera om då jag bor en bit utanför Malmö.
2009-10-30
diana
Vi var ett sällskap som åt här, och det var jättegott!! Personalen var jättetrevliga och vänliga, vi kommer definitivt tillbaka!
2009-10-19
Magnus G.
Den ser ok ut på håll, mycket frukt och prydligt uppradade efterätter i eleganta snapsglas. MEN, de bjuds på taskig apelsinjuice på extrakt, ljummen och soggy bacon mm. mm. Ambitösa snittar som faktiskt ser ok ut är på torrt bröd och smakar inte bra... Detta ställe har en tidigare lunch i sommras bjudit på en medioker macka med skagenröra som inte heller den smakade bra. Hit går jag aldrig igen tyvärr, stället ligger ju trevligt och känns mysigt.
2009-10-02
Var på besök i Malmö för 2 veckor sen, gick runt och kikade på menyer på fler ställen men fastnade för Krögarpannan med oxfile och kantarellsås. Får vänta bra länge, både på mat och dryck och när maten väl dyker upp är det bara en ren sörja med sås. Kantarellsåsen visade sig vara champinjonsås istället, kantarellerna lyste med sin frånvaro. Sällskapet jag hade, fick däremot hade några enstaka kantareller.
Att sen en kocken och servitören satt på uteserveringen och rökte såg riktigt illa ut.
Dagen innan åt jag både billigare och godare på Mando Steakhouse.
2009-08-04
Mick
Dålig service, dålig mat, överpris! Jag kommer aldrig sätta min fot på detta ställe igen!
2009-04-14
Lena
Rekomenderar starkt detta ställe. Jag och mina vänninor var där för 1 vecka sedan och åt kycklingpasta i paprikasås, en utav de bästa pastan vi har ätit i Sverige. Fantastisk fin uteservering, blåser inte alls och solen steker en känns som utlandet!
Allt var mycket bra och vi var mycket nöjda.
2009-04-14
Lena
Allt var mycket bra och vi var mycket nöjda.
2009-03-16
Besviken
Första och sista gången vi äter där! Så dålig service, otrevlig servitris och servitör och vi fick vänta 50 minuter på lunchen! När maten äntligen kom, efter att vi frågat tre gånger och blivit avsnästa med att den kommer "snart"; så visar det sig att skaldjurpastan består av bläckfisk och sönderkokta crabsticks. Jag hittade TRE små burkräkor. När man betalar över 80 kronor för en pasta på ett sådant ställe väntar man sig lite mer. Kycklingen i Ceasarsalladen var direkt oätlig. Efter att ha försökt få notan men blivit ignorerad av servitrisen gick vi upp och betalade. Trots att man gör reklam för American Express ville man helst inte ta emot kortet som betalning. Spiken i kistan för detta hemska ställe var illamåendet som kom senare på kvällen för den i sällskapet som ätit kycklingen. Aldrig mer.

Maten, guuuud vad god den är. Har gått och ätit där två gånger med pojkvännen och kommer absolut gå dit fler gånger.
En mysig restaurang med bra service!