Kategori: Livsmedel - Detaljister Pizzerior
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Silverkråkan Pizza & Livs
2011-12-05
Joakim Broljung
Silverkråkan är en fräsch och modern pizzeria. Pizzorna och kebab tallriken är i helt fantastiska. Mycket mat, här snålas det inte. Silverkråkan har höjt sin standard sedan den nya ägaren tog över, vilket gör att jag lätt kan rekomendera denna pizzeria. Mycket trevlig personal. Man känner verkligen att dom lägger stor vikt vid att kunden skall vara nöjd, så nöjd att man kommer tillbaka och gärna rekomenderar Resturangen till andra. Ägaren har dessutom ett stort hjärta då han stöttar små killar Pojkar födda 01 i SG/97 med 30 st matchställ. Anpassar lokalen så att gamla människor också skall kunna röra sig fritt. Fantastiskt Silverkråkan !!!!!
2011-09-11
EZ
Jag tycker att pizzorna är oerhört goda, speciellt deras kebabpizza. De snålar inte och minst att de har en trevlig personal som gör allt för sina kunder.
2011-06-04
Jonte
Kebaben är inte kebabkött utan fläsk som de ibland värmer i micron. Är dock stor och god men ingen större upplevelse. Pizzorna är även de helt ok men ingen smaksensation...lite "blend" i smaken.
2011-04-27
magictom
Helt enkelt de godaste och svulstigaste pizzorna i GBG
2010-12-09
Jonas
Jag har käkat många kebabtallrikar och kebebpizzor på Silverkråkan och det är alltid lika gott. Fint inrett är det också!
2010-09-24
GÅTTTTTT
Bor i närheten och har ätit där flera ggr. Världens godaste pizzor! Trevlig personal, mycket mat. nya ägare ochså trävlit ex goda pizzor
2010-09-24
ayroya_81@hotmail.com
dom har jätte goda pizzor och tävlit nya ägare tack för allt silverkrakan personalen
2010-03-14
David
Och jag menar grymast den gyros kebaben dom serverar är såååååå god.
Jag säger som alla andra pröva det...
2010-01-25
Deras pizzor är helt klart dom godaste pizzor i stan utan tvekan tror ni inte på det får ni gå dit och testa själva.....om ni ska testa så rekomenderar jag Dersim
2010-01-10
Jag har ätit på många pizzerior i göteborg men denna pizzerian var klart den bästa....
Deras pizzor är grymt goda. Jag rekomenderar parma special...Och restaurangen är jätte mysig den liknar inte en vanlig pizzeria...
Jag tycker att ni ska åka och äta där ni kommer garanterat åka tillbaka dit..
personalen är jättetrevlig...
vartenda gång jag har ätit där så har det alltid varit färska råvaror på pizzorna.. så åk till silverkråkan.
2009-07-05
JL
Ris och ros vill jag säga! Deras vanliga pizzor är kanon men kebabpizzan är inte med kebabkött utan slubbigt fläskkött eller vad det nu är som är nedmalet.
2009-01-10
Skunk
Hade åkt förbi stället minst 100ggr på väg hem från jobbet och alltid undrat varför det stog pizza och kebab utanpå den lilla närlivsbutiken. När jag en dag stannade för att köpa en kvällstidning insåg jag att i vad som utifrån ser ut som en lastkaj faktiskt är en trevligt inredd pizzeria och minilivs. Maten då? Pizzorna är outstanding, det är tydligt att dom använder bra råvaror. Dessutom mycket vänlig person! Världsklass säger jag!
2008-12-14
GVD finnen
Ja du kan inte klaga på att du inte blir mätt. För så gott och så mycket man får, det är helt otroligt!
Åt Kebbab rulle (en Halv) var tvungen att ta med mig halva rullen för jag va så mätt. men så kunde jag njuta av den senare =D
Så 2 mål mat till priset av ett.
Blir en rulle nästa gång med. =D
2008-06-16
silvercrow
Har alltid ätit på silverkråkan och kommer nog att fortsätta. Spelar ingen roll när man kommer ditt alltid lika färska råvaror.... Im lovin it....
2008-04-16
JennyoJimmy
Istanbul är den bästa pizzan jag någonsin har ätit.
2007-10-12
Jonas
Klart bästa pizzorna som jag smakat, någonsin. Jag rekommenderar :)
2007-08-06
Jättegoda pizzor och alltid trevlig personal !
2007-03-28
Erik ADT
Trevliga, hjärtliga och väldigt god mat!
2007-01-14
Eva
Helt klart de godaste Pizzor i stan och trevlig personal!
2006-12-14
P
Underbart goda pizzor... Min favorit är Parma Special...
Personalen är trevlig och glad..
2006-08-27
En beundrare
Kassörskan i livshandeln är en mycket trevlig och vacker ung kvinna, hon borde få blommor och presenter varje dag.
Killar, hon är singel, värt ett försök, det lovar jag. ;)
Men baren och resturangen är också jätte bra, bra service, bra personal och väääldiigt good mat!! Pizzan där är speciel, den smakar usökt!
Värt ett långt besök.
2006-07-11
KE
Prisvärt, utsökt och trevlig restaurang!
2006-06-18
Denna pizzeria är en av den finaste pizzaria i hela stan...
En av stans godaste kebab.. Väldig fin o trevlig personal , alltid lika snälla o trvliga som varje da..
Jag tycker ni skall ta ett titt i silverkråkan.. o ta o smaka på den goda maten
2006-05-29
Mia/Lukas
Denna kvarterspizza ger mycket mat för pengarna, färska varor samt ljuvligt goda pizzor och ett fantastiskt glatt och trevligt bemötande från hela personalen. Aldrig några sura miner och de skapar en familjär känsla. Mycket nöjd mamma till "matvägrare".

Tack Silverkråkan för ert sponsorstöd till killarna i SG 97 P01 Team Messi. Killarna kommer att bli jättefina i sina matchställ. Pizzorna som laget åt senast var jättegoda!