Silverkråkan Pizza & Livs

Kategori: Livsmedel - Detaljister Pizzerior

Omdömen om Silverkråkan Pizza & Livs

2011-12-07

Adam W Adam W

Glada fotbollskillar tackar Silverkråkan!

Tack Silverkråkan för ert sponsorstöd till killarna i SG 97 P01 Team Messi. Killarna kommer att bli jättefina i sina matchställ. Pizzorna som laget åt senast var jättegoda!

2011-12-05

Joakim Broljung

Valuta för pengarna

Silverkråkan är en fräsch och modern pizzeria. Pizzorna och kebab tallriken är i helt fantastiska. Mycket mat, här snålas det inte. Silverkråkan har höjt sin standard sedan den nya ägaren tog över, vilket gör att jag lätt kan rekomendera denna pizzeria. Mycket trevlig personal. Man känner verkligen att dom lägger stor vikt vid att kunden skall vara nöjd, så nöjd att man kommer tillbaka och gärna rekomenderar Resturangen till andra. Ägaren har dessutom ett stort hjärta då han stöttar små killar Pojkar födda 01 i SG/97 med 30 st matchställ. Anpassar lokalen så att gamla människor också skall kunna röra sig fritt. Fantastiskt Silverkråkan !!!!!

2011-09-11

EZ

Glöm utbyzpizzeria

Jag tycker att pizzorna är oerhört goda, speciellt deras kebabpizza. De snålar inte och minst att de har en trevlig personal som gör allt för sina kunder.

2011-08-26

Örjet

Silverkråkan

Min favvopizzeria! Grymt goda

2011-06-04

Jonte

Hyffsat!

Kebaben är inte kebabkött utan fläsk som de ibland värmer i micron. Är dock stor och god men ingen större upplevelse. Pizzorna är även de helt ok men ingen smaksensation...lite "blend" i smaken.

2011-04-27

magictom

Helt enkelt det godaste pizzor och kebaber

Helt enkelt de godaste och svulstigaste pizzorna i GBG

2010-12-09

Jonas

Världsklass på kebaben

Jag har käkat många kebabtallrikar och kebebpizzor på Silverkråkan och det är alltid lika gott. Fint inrett är det också!

GÅTTTTTT

jätte gåtttt

Bor i närheten och har ätit där flera ggr. Världens godaste pizzor! Trevlig personal, mycket mat. nya ägare ochså trävlit ex goda pizzor

ayroya_81@hotmail.com

supeeeer got

dom har jätte goda pizzor och tävlit nya ägare tack för allt silverkrakan personalen

2010-09-06

ny ägare pizzorna har blivit mycket dyrare

dyra pizzor

Svar från Silverkråkan Pizza & Livs
2010-09-24

NEJ DET GAMLA PRISOR VI HÖJDE BARA OXFILLE PIZZOR FÖR ATT GAMLA ÄGARE HAN hade biff vi köra oxfille

2010-03-14

David

Silver kråkan är gryymmast på kebab

Och jag menar grymast den gyros kebaben dom serverar är såååååå god.

Jag säger som alla andra pröva det...

2010-01-25

Sveriges godaste pizzor

Deras pizzor är helt klart dom godaste pizzor i stan utan tvekan tror ni inte på det får ni gå dit och testa själva.....om ni ska testa så rekomenderar jag Dersim

2010-01-10

Bästa pizzan i stan!

Jag har ätit på många pizzerior i göteborg men denna pizzerian var klart den bästa....
Deras pizzor är grymt goda. Jag rekomenderar parma special...Och restaurangen är jätte mysig den liknar inte en vanlig pizzeria...
Jag tycker att ni ska åka och äta där ni kommer garanterat åka tillbaka dit..
personalen är jättetrevlig...
vartenda gång jag har ätit där så har det alltid varit färska råvaror på pizzorna.. så åk till silverkråkan.

R1001056;Livsmedel - Detaljister
Restaurnager, caféer och Pubar