Gari Sushibar

Omdömen om Gari Sushibar

2011-11-10

Jenny Persson

Bästa sushin på västkusten

korianderrullarna i tre olika varianter är oemotståndliga, fräscha råvaror, lagom stora bitar. Har aldrig blivit besviken, priserna är också rimliga. Enda problemet är att det är svårt att äta sushi någon annan stans nu...och misosoppan är god men det hade gärna fått vara mer sjögräs och tofu i den.

2010-11-07

Sonja

Superbra!

Rekommenderar det! Bra mat, bra pris, fin miljö.

2010-02-08

Leffe

Gott å fräsht

Bra sushibar. Fräsht och gott! Äter alltid en 12- bitars sushi och alltid på Gari. Hade bitarna/portionerna varit en aning större, hade de fått full poäng.

2009-08-30

Peter

GOD sushi!!

Mkt gott och prisvard sushi!

2009-08-29

Hans K

GOTT,,,så GOTT

Godast i västkusten. Har provat många ställen, men detta är mitt favoritställe när det gäller sushi.

2009-08-27

Nina

Så fräscht

Bland de bättre sushiställerna jag ätit på. Bra service, fräscht och prisvärt. Spännande meny inte som övriga ställen med standard meny i GBG. Rekommenderas varmt.

2009-08-26

Johan

Tummen upp!

Så fräscht så gott, jag äter här flera gånger i veckan.

2009-08-25

Linda E

Fantastisk sushi!!

Bästa sushin vi har ätit och då har vi provat de flesta ställen i GBG. Äntligen behöver vi inte åka långt för att äta sushi. Menyn passar för hela familjen och är mkt prisvärd. Fräsch lokal och snabb och bra service.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger