Salong Figaro

Omdömen om Salong Figaro

2011-01-27

M

Kaxig frisör

Hon gjorde inte det som jag ville och det blev dåligt. Först och sista gång.

2010-10-21

Barnklippning

Tyvärr har de inte barnklippning utan tar 450 kr för att klippa barn, detta var heller inget de informerade om innan. De har dam- och herrklippning endast. 450 kr för att klippa ett barn som bara behöver toppas och tar knappt en halvtimme är inte ok!! Det är samma sak som att säga att barn är inte välkomna här, hit går vi aldrig igen!

Svar från Salong Figaro
2010-10-25

Svar till barnklippning

Vad tråkigt att det har hänt dig, men vi har faktiskt
student rabatt, som avser alla från förskolan till en vuxen studerande och den är 15% av ordinarie pris. Och man får även bonus kort där man stämplar för varje klippning och då får man var sjätte klippning gratis. Har vi missat att ge dig rabatten och stämpeln är du hjärtligt välkommen tillbaka så rättar vi till det.
MVH
Salong Figaro

2010-09-08

Halvnöjd

Nöjd men missnöjd med snålheten

Jag har klippt, färgat, slingat, permanentat och gjort bröllopsfrisyr på Figaro. Jag har varit deras kund i många år. Jag har varit hos väldigt många olika personer och varit ganska nöjd med alla. Jonna är dock den som lyssnar mest på vad jag säger och är noga med att vi båda är på samma spår innan hon börjar. Däremot har jag tröttnat på snålheten på Figaro. Det är väldigt dyrt, och de visar aldrig att jag är stamkund och att de är tacksamma för att jag lagt säkert 60000 kr där under dessa år. Till och med när de "felbehandlar" och man måste göra om så får jag själv stå för alla kostnader. Så mitt råd till Figaro är att visa kunderna att de är uppskattade och bjud på en behandling om det blivit fel och inte som kunden önskade från början. Jag har tröttnat och tänker byta frisör.

Svar från Salong Figaro
2010-10-25

Svar till "halvnöjd"

Alla våra kunder är lika viktiga för oss, och det är väldigt tråkigt att du upplever att du är inte viktig för oss. Vårat mål är att alla ska vara nöjda upp till 200% och har fallet inte varit så med dig vill vi gärna rätta till det. Du är välkommen tillbaka till oss.
MVH
Nim

2010-09-03

Kram Lena

Äntligen Mammorna tillbaka

Brukar gå till Malin och i bland Alma.Så glad över att dom är på plats! Tack för dom fina färgerna jag fick på håret Malin underbart.

2010-08-30

Öbo

Tummen upp=)

Har aldrig tidigare varit på en salong som samarbetar som ni gör det är kanon ni är ett bra team.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård

Fler frisörer, hårvård i Västra frölunda