Omdömen om Salong Figaro
2010-10-21
Tyvärr har de inte barnklippning utan tar 450 kr för att klippa barn, detta var heller inget de informerade om innan. De har dam- och herrklippning endast. 450 kr för att klippa ett barn som bara behöver toppas och tar knappt en halvtimme är inte ok!! Det är samma sak som att säga att barn är inte välkomna här, hit går vi aldrig igen!
Svar till barnklippning
Vad tråkigt att det har hänt dig, men vi har faktiskt
student rabatt, som avser alla från förskolan till en vuxen studerande och den är 15% av ordinarie pris. Och man får även bonus kort där man stämplar för varje klippning och då får man var sjätte klippning gratis. Har vi missat att ge dig rabatten och stämpeln är du hjärtligt välkommen tillbaka så rättar vi till det.
MVH
Salong Figaro
2010-09-08
Halvnöjd
Jag har klippt, färgat, slingat, permanentat och gjort bröllopsfrisyr på Figaro. Jag har varit deras kund i många år. Jag har varit hos väldigt många olika personer och varit ganska nöjd med alla. Jonna är dock den som lyssnar mest på vad jag säger och är noga med att vi båda är på samma spår innan hon börjar. Däremot har jag tröttnat på snålheten på Figaro. Det är väldigt dyrt, och de visar aldrig att jag är stamkund och att de är tacksamma för att jag lagt säkert 60000 kr där under dessa år. Till och med när de "felbehandlar" och man måste göra om så får jag själv stå för alla kostnader. Så mitt råd till Figaro är att visa kunderna att de är uppskattade och bjud på en behandling om det blivit fel och inte som kunden önskade från början. Jag har tröttnat och tänker byta frisör.
Svar till "halvnöjd"
Alla våra kunder är lika viktiga för oss, och det är väldigt tråkigt att du upplever att du är inte viktig för oss. Vårat mål är att alla ska vara nöjda upp till 200% och har fallet inte varit så med dig vill vi gärna rätta till det. Du är välkommen tillbaka till oss.
MVH
Nim
2009-10-29
M/M
Jag har varit hos alla på salongen men tyvärr... Saknar jag Malin hoppas att hon snar är till baka från mamma ledigheten så jag får tillbaka kontrollen över mitt hår.
2009-08-20
passiflora
var hos ronia för första gången idag va nervös när ja kom dit men ja kan varmt rekommendera henne. har äntligen hittat min frisör =)
2009-07-21
Kristina
Jag hoppas att du kryar på dig snart Ronja.För att du är en duktig frisörska.Jag väntar fortfarande på dig e väldigt lång hårig.Många kramar Kristina
2009-07-21
Loela
tack Jonna för allt hjälp som jag får av dig du är väldigt duktig Loela
2009-07-07
Kerstin
Jag va min första gång hos Sara,jag va väldigt närvös.Men hon hade allt under kontrol besvarade mig på alla mina frågor.Jag blev väldigt nöjd.Jag vill absolut att ni ska prova Figaro.Varmt rekomenderat.Mvh kerstin
2009-07-05
Super
Jag va hos en av frisörerna på figaro,hennes namn var Sara.Det var min första gång jag var där,jag blev väldigt bra bemöt och fick et bra arbete utav henne.Jag vill tacka henne väldigt mycket för det fina arbete hon gjorde.Det var ett proffsigt arbete.Och inte mer me allt var väldigt kunde på att välja ut produkter som passade mig,det var inte bara att sälja hon ville att jag skulle vara nöjd.Många kramar SARA jag tackar inge syns snart.Lena
2009-07-05
alicia
Jag vill tacka Sara för ett bra arbete och inte mer med det så känner jag mig väldigt trygg.Hon utför ett väldigt proffsigt jobb ingen mer slarv i mitt hår.
Väldigt bra på att hjälpa en att hitta rätt produkter.
Jag tackar Figaro för att Sara är där.
Gå till Sara och känn dig trygg.Många kramar från Kerstin syns igen
2009-04-09
Linnéa
Jag är också jättenöjd med Ronia. Hon har fått göra slingor i olika färger, och en annan gång blev det blonda slingor.
2008-06-04
Kuma
Tack Alma för alla dessa år. Du är bäst på det du gör...
2008-03-11
Andréasson
Tur att Ronja finns. Hon ser alltid till att jag är snygg i håret. Tack!!!
2008-02-17
Prinsessan
Jag är så lycklig över att jag gick till Malin. Utan henne hade mitt bröllop varit en katastrof. Jag hade varit överallt för att hitta någon som kunde få mig att känna mig som en Prinsessa för en dag men alla salonger som jag besökte fick mig att känna mig besvärlig och att det var omöjligt att få den frisyr jag tänkt mig . Men så blev jag rekomenderad av Birgitta att gå till Malin. Hon skulle vara bra på att lyssna. Jag bokade en konsultation och blev så paff när vi träffades. Jag var så rädd att det skulle kännas besvärligt igen men Malin ville att jag skulle berätta vad jag hade för tema på bröllopet o.s.v. Hon frågade hur min man skulle se ut och vi pratade säkert i en halvtimma. Jag satt och undrade när hon skulle fixa med håret och allt krångel skulle börja när hon sa -nu vet jag exakt vad du är ute efter!Eller hur? tänkte jag medans hon gick och hämtade några bilder. Men den första bilden hon visade var ju precis så som jag föreställt mig!! Även maken blev underbar!
2007-06-08
Sofia
Klippte mig hos Alma efter rekomendation. kändes som hon hade koll på var hon gjorde, bra på att färga och färgen sitter mycket bra! Bra priser. Blev mer nöjd med färgen än klippningen dock!
2006-09-28
Tessie
Efter flera år av katastrofala resultat (som Toni&Guy, Panache, Noblesse) så har jag äntligen hittat rätt. Blev rekommenderad av en vän att gå till Figaro. Det är rätt långt att åka dit för mig men helt klart värt det. Sjukt bra klippningar och färgning, tar sig tid, skön hårbottensmassage, kaffe eller te, och det blir alltid bra resultat. Kommer fortsätta gå dit och jag rekommenderar vännerna att gå dit =) Ha en bra dag.
Hon gjorde inte det som jag ville och det blev dåligt. Först och sista gång.