Hardy's Drive In

Omdömen om Hardy's Drive In

2012-01-04

Christer Jansson

Kanonställe

Fullt med bilar på parkeringen. Brukar ju vara ett bra tecken och här stämde det verkligen. Vilken mat, bästa burgarna på länge men bäst var den hemlagade pannbiffen. Rent o snyggt överallt och jättetrevlig personal. Åk dit!

2011-07-30

Katja

Gott gott GOTT

Den absolut bästa "korvaluvan" jag varit på.
Härlig personal, god mat och efterrätter..

Sen är menyn inte den vanliga.. Prima..

2011-07-24

Sandra Oskarsson

Under all kritik

När jag och min man kom dit vid lunch var köket helt tomt och där var redan långa köer.
När vi gick runt restaurangen för att leta efter personal såg vi några kvinnor stå och röka i dörren till personalingången i sina arbetskläder!
När vi frågade vad de sysslade med stängde de snabbt dörren om sig och skyndade ut i köket men de luktade fortfarande cigarettrök.
Vi var hungriga så vi orkade inte åka nånstans så min man fick nöja sig med friterad skosula.
Jag själv beställde en hamburgare utan tomater då jag är mycket allergisk men de hade givetvis glömt plocka bort tomaten.
Det hela slutade med en ambulansfärd till sjukhuset och vår semester blev inställd!
Aldrig mera Hardys!

Restaurnager, caféer och Pubar