Omdömen om Pizzeria Portofino
2011-01-04
David g
Portofino utan dig skulle jag vara död du är mim hjälte världens godaste pizzor bättre än italien rena skitet Pizzorna i munkedal är pizzornas hemstad jag lovar det har kommer ni gilla kebaben och lasagnen exstra plus och vesuvio med kebabsås underbart sköna pizza gubbar dessutom
2009-06-05
Besviken
Riktigt dålig pizza. Givit stället ett antal chanser nu. Samtliga ggr för tjock botten och tråkig smak på de flesta ingredienser. Äldre positiva omdömen måste vara menade åt tidigare ägare eller så är det så att sönerna inte är mogna att ta över efter morsan och farsan.
2009-01-23
Mr. H
Jag har goda erfarenheter av detta pizzastället. Pizzorna är goda och i rimlig prisklass, människorna där är vänliga och servicen är bra. Vad jag däremot inte gillar är att de tar 3kr extra betalt när man använder kort. (vilket är olagligt)
2008-10-25
Janne
De har goda pizzor, inget snack om saken. Men när det kommer till hemkörning förstår jag inte hur de tänker. De skriver i pizzalistan att vid köp av minst två pizzor är hemkörning gratis. Två pizzor som kostar 60 kronor styck vid avhämtning (totalt 120 kr) kostar helt plötsligt 65 kronor styck vid hemkörning (130 kr). Man får alltså betala 10 kronor extra vid hemkörning. Detta kallar de gratis. Dessutom trixar de med salladen som ingår vid köp. Köper man en pizza får man en sallad till. Köper man två pizzor får man fortfarande bara en sallad. Man måste tvunget be om en "extra" sallad vid köp av två pizzor för att få en per pizza, något som man självklart får på andra ställen utan att be om det.
2008-05-06
mj
Har varit Pizza-stället nr. 1 i drygt tio år nu. Alltid jättegoda pizzor (hög kvalitet med färsk svamp t.ex.), sallader och kebabtallriken är en favorit också. Trevliga pizzabud och bra priser. Nackdelen är att själva restaurangen börjar se lite nedgången ut.

Supergoda pizzor, trevlig servis, vad kan man mer önska sig??? Portofino äger, helt klart!!!!
Sedan att hemkörningen e snabb och säker gör det bara bättre!!! Portofino e bäst i test:))!!