Omdömen om Hjällbo Restaurangen
2011-03-28
Björn
Jag åt en indisk rätt som heter chicken badshaj eller något åt det hållet. Jag kan bara säga att det är inte många indiska restauranger i stan som slår Hjällbo restaurangens indiska mat.
2011-01-18
LK
Det var ovanligt god lunch i Hjällbo restaurangen. Jag blev chockad helt enkelt. Jag förväntade mig inte att man lagade så god husmanskost i Hjällbo. Min arbetskollega blev lika chockad. Så tummen upp för Hjällbo restaurangen.
2010-12-14
Barbro
Det måste vara den finaste juldekorationen jag någonsin sett. Jag var bara tvungen att kommentera dekorationen.
2010-10-14
Marie
Jag måste helt enkelt säga att maten är jättegod på Hjällbo restaurangen. Under mina 13 år som jag jobbat i Lärjedalen har jag aldrig ätit så god lunch. Dessutom är det alltid rent runt salladsbuffen. Stort plus
2010-10-04
Stina
Måste komentera salladsbuffén, alltid ren & påfylld. Toppen
2010-09-12
Sofia
Jättegott med olika variatíoner av vegetarisk mat. Jag har på senaste tiden fått smaka nya vegetariska rätter som jag aldrig smakat tidigare.
2010-07-20
Jonas Stenberg
Jag skall fatta mig kort. Maten var bedrövlig. Servicen var katastrofal, personal som inte ens talar svenska. Dekorationen var verkligen smaklös, det såg ut som att någon kastat omkring dekorationen till höger och vänster. Nej tyvärr detta va sista gången ja äter här. MVH Jonas
JAG MÅSTE SVARA ERAT INLÄGG.
NÄR VAR NI DÄR OCH ÅT?
DÅ NI SKREV DETTA VAR RESTAURANGEN STÄNGD, ETT TAG FAKTISKT.
JAG TROR INTE ENS ATT NI HAR VARIT DÄR.
RING MIG GÄRNA.
2010-06-09
Linn
Jag åt mat där förra veckan, maten jag fick var verkligen inte ätbar. Jag lämnade tallriken som den var. Fisken var kall och potatisen var inte genomkokt. Servicen var nonchalant och salladsbuffen var minst 1 dag gammal. Annars var dekorationen ganska välkomnande.
Det var väldigt tråkigt. Jag önskar ni kom fram och sa detta. Jag ska dagligen kontrollera så att vattenbadet framme är minst 72 grader & dessutom prata med personalen angående servicen. Nästa får ni gärna komma fram till mig. Jag heter Morris.
2010-03-10
Erik
Bytte nyligen cateringfirma som kör ut maten till oss. Vi är jättenöjda med Hjällbo Restaurangens mat. Fortsätt så.....
2010-02-07
S.A
Jag var på ett möte i göteborgslokaler och åt min första lunch i Hjällbo restaurangen. Fisken var jättegod. Jag har mitt kontor i stan och jag kan säga att det inte finns många restaurangen i city som tillagar lika god fisk. Tummen upp.
Bockar och Bugar
2010-01-24
Stefan
Julfesten vi hade slog allas förväntningar. Vi var så nöjda med allt från servicen, maten dekoration precis allt. Dessutom har restaurangen fått en ny kock som har lyft mat två snäpp högre.
2009-12-30
Roland
Denna restaurang blir bättre och bättre.
Maten är jättebra, svensk husmanskost, alltid en fiskrätt. Stort plus för den fina grönsaksbuffén. Personalen är servicemind, aldrig några problem. Kommer man sent och menumaten är slut fixer de alltid något annat. De sista årens renoveringar har verkligen lyft lokalen.
Tack Roland! Roligt att du känner att du att det är din lunchrestaurang. Vårt mål är att alla ska känna att det är deras restaurang och att dem känner sig lite som hemma. Men bli inte förvånad om du ser fler ändringar i lokalen. Vi kommer aldrig att sluta dekorera. Orsak: Jag har en fru som är dekorationist och hennes sjukdom är just dekoration
2009-09-06
Lotta
Äntligen en restaurang som tänker på sina vegetariska gäster. Jag är jätteglad. Nu kan jag äta mat på restaurangen varje dag.
Vi försöker så gott vi kan med det vegetariska. Vårt mål är att försöka erbjuda alla minst en maträtt som dom kan äta
2009-07-19
Restaurangen har aldrig varit så bra som den är nu. Jag är jättenöjd med både förändringen på miljön och maten. Det är alltid något nytt på gång i restaurangen. Hoppas det fortsätter så.
Jätte roligt att höra att just ni är nöjd. Detta ger mig energi att jobba hårdare. Ett stort tack
2009-03-21
Jag och mina två kollegor äter lunch tillsammans på Hjällbo Restaurangen dagligen. Måste säga att det är JÄTTE GOTT. Dem har både svensk husmans kost och alltid roliga och inspirerande utländska rätter. TESTA SJÄLV. MVH 3 NÖJDA GÄSTER.
2009-02-09
Vi hade hyrt restaurangen för en privatfest för drygt en vecka sedan. Har aldrig varit så nöjd. Alla kände sig som hemma. Sån lyckat kväll. Ett stort tack till personalen för utmärkt service och jätte god mat.
2009-01-24
Bästa cateringfirman. Jättegod mat med otroligt billiga priser. Själv så jobbar jag på ett företag som dem kör ut till varje dag. Jag och mina kollegor är jätte nöjda.
2009-01-19
Jag jobbar på ett företag som hjällbo restaurangen kör lunch till varje dag. Jag måste säga att det är den godaste lunch som man kan få för leverans. Vi är 15 personer som beställer varje dag för 48 kronor per person. Hur billigt som helst och hur gott som helst. Rekomenderar STORT!
Jag är vegetarian och kan säga att jag har ätit vegetarisk i många restauranger i många år men ingen håller måttet som Hjällbo restaurangen.