Fler träffar Restauranger Angered
Hjällbo Restaurangen
Tel 031 - 46 81 55, Hjällbo Lillg. 1, 424 33 ANGERED12 omdömen för Hjällbo Restaurangen:
RSS2010-02-07
S.A
2010-01-24
Stefan
Mycket nöjd
Julfesten vi hade slog allas förväntningar. Vi var så nöjda med allt från servicen, maten dekoration precis allt. Dessutom har restaurangen fått en ny kock som har lyft mat två snäpp högre.
2009-12-30
Roland
Min lunchrestaurang
Denna restaurang blir bättre och bättre.Maten är jättebra, svensk husmanskost, alltid en fiskrätt. Stort plus för den fina grönsaksbuffén. Personalen är servicemind, aldrig några problem. Kommer man sent och menumaten är slut fixer de alltid något annat. De sista årens renoveringar har verkligen lyft lokalen.
Svar från Hjällbo Restaurangen
Tack Roland! Roligt att du känner att du att det är din lunchrestaurang. Vårt mål är att alla ska känna att det är deras restaurang och att dem känner sig lite som hemma. Men bli inte förvånad om du ser fler ändringar i lokalen. Vi kommer aldrig att sluta dekorera. Orsak: Jag har en fru som är dekorationist och hennes sjukdom är just dekoration
2009-09-06
Lotta
2009-07-19
RESTAURANGEN HAR ALDRIG VARIT SÅ BRA
Restaurangen har aldrig varit så bra som den är nu. Jag är jättenöjd med både förändringen på miljön och maten. Det är alltid något nytt på gång i restaurangen. Hoppas det fortsätter så.
Svar från Hjällbo Restaurangen
Jätte roligt att höra att just ni är nöjd. Detta ger mig energi att jobba hårdare. Ett stort tack
2009-03-21
Mycket Goda variationer
Jag och mina två kollegor äter lunch tillsammans på Hjällbo Restaurangen dagligen. Måste säga att det är JÄTTE GOTT. Dem har både svensk husmans kost och alltid roliga och inspirerande utländska rätter. TESTA SJÄLV. MVH 3 NÖJDA GÄSTER.
2009-02-09
Godaste maten på en privatfest
Vi hade hyrt restaurangen för en privatfest för drygt en vecka sedan. Har aldrig varit så nöjd. Alla kände sig som hemma. Sån lyckat kväll. Ett stort tack till personalen för utmärkt service och jätte god mat.
2009-01-24
Bästa Cateringfirman
Bästa cateringfirman. Jättegod mat med otroligt billiga priser. Själv så jobbar jag på ett företag som dem kör ut till varje dag. Jag och mina kollegor är jätte nöjda.
2009-01-19
Bästa Catering
Jag jobbar på ett företag som hjällbo restaurangen kör lunch till varje dag. Jag måste säga att det är den godaste lunch som man kan få för leverans. Vi är 15 personer som beställer varje dag för 48 kronor per person. Hur billigt som helst och hur gott som helst. Rekomenderar STORT!
2009-01-11
Riktig Husmanskost
Äntligen en restaurang som kan tillaga riktig god husmanskost med en jättegod salladsbuffe och fräsch miljö
Mycket nöjda
Bytte nyligen cateringfirma som kör ut maten till oss. Vi är jättenöjda med Hjällbo Restaurangens mat. Fortsätt så.....