Laddar...

Just nu 297 839 omdömen

Fler träffar Restauranger Angered

Hjällbo Restaurangen

Tel 031 - 46 81 55, Hjällbo Lillg. 1, 424 33 ANGERED
5,00 Baserat på 12 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

12 omdömen för Hjällbo Restaurangen:

RSS

2010-03-10

Erik

Mycket nöjda

Bytte nyligen cateringfirma som kör ut maten till oss. Vi är jättenöjda med Hjällbo Restaurangens mat. Fortsätt så.....

2010-02-07

S.A

Godaste fisken

Jag var på ett möte i göteborgslokaler och åt min första lunch i Hjällbo restaurangen. Fisken var jättegod. Jag har mitt kontor i stan och jag kan säga att det inte finns många restaurangen i city som tillagar lika god fisk. Tummen upp.

2010-03-10

Bockar och Bugar

2010-01-24

Stefan

Mycket nöjd

Julfesten vi hade slog allas förväntningar. Vi var så nöjda med allt från servicen, maten dekoration precis allt. Dessutom har restaurangen fått en ny kock som har lyft mat två snäpp högre.

2009-12-30

Roland

Min lunchrestaurang

Denna restaurang blir bättre och bättre.Maten är jättebra, svensk husmanskost, alltid en fiskrätt. Stort plus för den fina grönsaksbuffén. Personalen är servicemind, aldrig några problem. Kommer man sent och menumaten är slut fixer de alltid något annat. De sista årens renoveringar har verkligen lyft lokalen.

2010-01-26

Tack Roland! Roligt att du känner att du att det är din lunchrestaurang. Vårt mål är att alla ska känna att det är deras restaurang och att dem känner sig lite som hemma. Men bli inte förvånad om du ser fler ändringar i lokalen. Vi kommer aldrig att sluta dekorera. Orsak: Jag har en fru som är dekorationist och hennes sjukdom är just dekoration

2009-09-06

Lotta

Vegetariskt

Äntligen en restaurang som tänker på sina vegetariska gäster. Jag är jätteglad. Nu kan jag äta mat på restaurangen varje dag.

2010-01-26

Vi försöker så gott vi kan med det vegetariska. Vårt mål är att försöka erbjuda alla minst en maträtt som dom kan äta

2009-07-19

RESTAURANGEN HAR ALDRIG VARIT SÅ BRA

Restaurangen har aldrig varit så bra som den är nu. Jag är jättenöjd med både förändringen på miljön och maten. Det är alltid något nytt på gång i restaurangen. Hoppas det fortsätter så.

2010-01-24

Jätte roligt att höra att just ni är nöjd. Detta ger mig energi att jobba hårdare. Ett stort tack

2009-03-21

Mycket Goda variationer

Jag och mina två kollegor äter lunch tillsammans på Hjällbo Restaurangen dagligen. Måste säga att det är JÄTTE GOTT. Dem har både svensk husmans kost och alltid roliga och inspirerande utländska rätter. TESTA SJÄLV. MVH 3 NÖJDA GÄSTER.

2009-02-09

Godaste maten på en privatfest

Vi hade hyrt restaurangen för en privatfest för drygt en vecka sedan. Har aldrig varit så nöjd. Alla kände sig som hemma. Sån lyckat kväll. Ett stort tack till personalen för utmärkt service och jätte god mat.

2009-01-24

Bästa Cateringfirman

Bästa cateringfirman. Jättegod mat med otroligt billiga priser. Själv så jobbar jag på ett företag som dem kör ut till varje dag. Jag och mina kollegor är jätte nöjda.

2009-01-19

Bästa Catering

Jag jobbar på ett företag som hjällbo restaurangen kör lunch till varje dag. Jag måste säga att det är den godaste lunch som man kan få för leverans. Vi är 15 personer som beställer varje dag för 48 kronor per person. Hur billigt som helst och hur gott som helst. Rekomenderar STORT!

2009-01-11

Riktig Husmanskost

Äntligen en restaurang som kan tillaga riktig god husmanskost med en jättegod salladsbuffe och fräsch miljö

2009-01-03

Mycket god mat

Mycket God Mat. Salladsbuffen är jättefräsch. Stället är rent. Kan inte bli bättre.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Hjällbo Restaurangen

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)