Omdömen om FACE Stockholm
2007-06-14
Cissi
Personalen är kunnig och mycket trevlig. De sminkar väldigt bra och tar alltid fram de rätta färgerna och nyanserna. Jag handlade förut en del på Make up Store men har nu gått över till att köpa allt mitt smink på Face, de är mycket bättre.
2007-06-01
Arja LKPG
Fyra damer som går för första gången på sminkkurs vid 40 . Lärde oss MYCKET om hur man målar sig och även helt nya färger som framhäver bla. ögonfärg och hur man döljer det mörka runt ögonen. Det är helt otroligt vad man kan trolla med lite färg i the FACE.
2007-05-21
Karin
Personalen är verkligen jättebra på Face! De får mig som annars är så bortkommen i sminkaffärer att känna mig bekväm, och de idiotförklarar inte mig och mina "dumma frågor"!!!
2007-05-17
Hempo
Att kunna gå ut från en "flachig" ganska inne hudvårdsbutik utan att känna sig pålurad en massa varor som bara blir stående i badrumsskåpet är lycka. Här lyssnar man av kunden och föreslår det jag frågar efter, det tycker jag är super service!
Man blir alltid jätteglad av att vara på Face i Linköping. De är supersnälla och man känner sig alltid jättefin när man går därifrån, hur osminkad och hängig man än var när man gick in. Great!