Scissorstreet

Omdömen om Scissorstreet

2011-09-16

Johanna L Johanna L

Bäst

Jessica är den bästa frisören! Jag har känt henne sedan jag var 16 och klippt och färgat mig hos henne sen dess. Jag har bott i Stockholm i några år men alltid åkt hem till Norrköping och Jessica för att fixa håret. Hon är den bästa!

2011-08-18

Jennifer

Fantastisk

Jätteduktig frisör! Kommer fortsätta gå till henne så länge det finns möjlighet. Har klippt och färgat håret där ett par gånger nu och har blivit lika nöjd varje gång. Kan inte hitta något negativt att säga!

2011-07-24

tommy

Grymt go frissa!

Måste bara ge beröm till en jättetrevlig frisör! Alltid lika glad å söt. Helt underbar tjej, duktig oxå för den delen. Ett plus är helt klart den snygga salongen.

2011-07-10

Lotta.E

Helnöjd med både klippning och bemötande! Rekommenderar varmt att gå till Scissorstreet och klippa sig

2011-05-29

BÄST I STAN!

Jessica är helt klart den bästa frisörskan man kan hitta i Nkpg! Vill du fixa en snygg frilla och inte riskera att bli missnöjd så gå till Scissorstreet! Jessica har varit min frisör sen jag var liten och jag har alltid varit supernöjd när jag har gått därifrån! Puss Jessica, keep up the good work!

2011-04-26

Jenny

Bästa!

Jag blir alltid nöjd. Och Jessica är jättego!

2011-02-26

Susanne Fredriksson (1)

BÄST!!!!

Jag har varit/ är stamkund hos Jessica sen -05 tror jag, inte en enda gång har jag gått därifrån och varit missnöjd. Hon är en mycket bra frisör, klipper och färgar suveränt, kommer med bra ideér och förslag på hur man kan göra håret lite fräsigt, helt enkelt förnya sig ibland. Dessutom är hon en trevlig tjej att prata med, salongen är mycket mysig och som någon annan skrev, man får alltid en god kopp kaffe när man färgar.

Jag har själv rekommenderat henne till mina vänner, de som gått dit en gång, har också återkommit. Vad annat betyder det, Jessica är bäst helt enkelt!!

2011-01-26

Thess

Fantastisk frisör.

Bra service och en trevlig frisör, har hittat en som jag kommer hålla mig till och det är Jessica. Jag brukar aldrig bli nöjd, när jag klippte mig hos henne var jag fantastiskt nöjd. Hon lyssnar på hur man vill ha det och klipper med anseende på personlighet. En frisör som går sin egen väg på ett mycket proffsigt vis.

2010-12-03

Linda

Underbart!

Jag klippte mig hos Jessica i början av 2009 och har sedan dess provat andra frisörer men INGET slår Jessica. Jag blir sällan nöjd med klippningar, men hon var fantastisk! Ska försöka få till en klipptid där snart igen så ja får känna mig julfin.

2010-11-25

Bäst i stan

Jag kan varmt rekommendera Jessica. Jag har varit super nöjd varje gång jag varit hos henne.

2010-11-02

Helene

supernöjd

väldigt bra bemötande, bra klippning

2010-10-04

Natalie

Superdupernöjd!

Blev rekommenderad att gå till Jessica för hennes trevliga bemötande och skills med färg och sax. Är så sjukt nöjd att jag nästan började lipa av lycka när jag gick därifrån! Jessica är supertrevlig och duktig som få! Kommer lätt att återvända!! Kunde inte ha blivit bättre!!! :)

2010-10-01

Caroline Caroline

Den bästa!!!!! :)

Brukar inte vara nöjd när jag har klippt mig men när jag gick till Scissorstreet vart jag hel nöjd. Helt klart den bästa frisören jag klippt mig hos. Jessica är den perfekta frisören om man vill göra lite annorlunda klippning och färgning. Dom som inte går dit missar verkligen nått./ Carro

2010-09-30

Annette

Annette

Jag litar helt och fullt på Jessica som frisör och struntar helt i dessa negativa omdömen som står här om Scissor Street. Hon har grymt bra idéer med både färg och form. Har varit och klippt mig där tidigare och ska snart boka in en ny tid för klippning och färgning.

2010-09-29

JukeboxLinda

Grymt bra!

Har aldrig stött på en frisör som vågar klippa riktigt moderna , fräscha frisysrer så som Jessica.Hon är dessutom grymt duktig på färga håret på läckra kreativa sätt som andra sällan klarar. Att man dessutom får trevligt bemötande och en kopp kaffe gör inte saken sämre!

2010-09-27

Madde

Nöjd

Jag är en kund som är kräsen och prövat många frisörer i Norrköping. Efter att ha läst omdömen om Jessica prövad jag henne. Blev supernöjd så hon kan räkna mig som kund. Har läst tre dåliga omdömen om henne och måste säga att inget av dom stämmer. Jessica är supertrevlig bemötandet är bra. Så var inte rädda att gå dit.

2010-09-10

san

Dålig klippning

Bara att man är inte nöjd och skriver sin åsikt betyder inte att man saboterar någon eller att man är oseriost...Jag har klippt mig hos henne en gång efter att jag läste alla positiva kommentarer hur bra hon klipper,iom att jag är väldigt kräsen vad det gäller klippningen,,,men klippningen var bland mina sämsta,ojämn och hon kunde inte fixa fin volym...Men det är inget personligt angrepp man vill bara skriva sin åsikt oavsett om det är positiv eller negativ,,,det är därför rejta.se finns...

2010-08-09

DENISE

GÅ INTE HIT

FEL BEMÖTANDE OCH FEL KLIPPNING.gÅR ALDRIG HIT IGEN KAN JAG SÄGA!

Svar från Scissorstreet
2010-08-10

Jag som ägare av ScissorStreet vill härmed besvara dessa tre senaste omdömen från "DENISE", "missnöjd" och "sofie". Det känns fruktansvärt sorgligt och tråkigt för mig som egen företagare att läsa dessa oseriösa omdömen från er. Att sabotera för en annan individ på detta sätt är fruktansvärt elakt och kränkande. Jag för kundregister över alla mina kunder och någon Denise har jag aldrig under mina 7 år som egen företagare behandlat. Jag har också tittat igenom hela 2010 års kundregister och har även inte behandlat någon Sofie under den tiden. Det jag heller inte kan förstå är varför man i så fall inte kontaktat ScissorStreet om detta. Jag kommer att göra en anmälan till Rejta.se och begära en utredning om era IP-adresser så detta sabotage upphör. Om dessa trakasserier mot mitt företag inte upphör genast kommer jag gå vidare med era IP-adresser till polisen och göra en anmälan. Man kan klart och tydligt läsa på Rejta.se att det inte är tillåtet att skriva falska omdömen om ett företag.

2010-08-09

missnöjd

missnöjd

varför klipper man av 10 cm när man bett om 2 cm?!!SÅ MISSNÖJD.

2010-07-24

sofie

fördstörd:( :(

klippning dålig, färgen e ännu värre.
Jag e helt förstörd.

2010-05-14

Sandra

Bäst

Skulle aldrig byta frisör för allt i världen hon är bara den bästa!!!!!!

2010-05-11

Nöjd kund

Supernöjd!

Var jättenöjd när jag gick därifrån, både med klippningen och frisyren. Jag är en sån som egentligen inte gillar att prata så mycket under ett besök för det känns så krystat, men Jessica var supertrevlig och jättelätt att prata med! Kommer absolut att komma tillbaka.

2010-04-21

Sofia

Kanon!

Jag var aldrig nöjd med mina frisörer innan jag hittade Jessica. Nu har jag gått hos henne i flera år och jag har inga planer på att byta! Jag har alltid varit nöjd när jag gått där ifrån!

2010-03-14

Undrande

Nyfiken

Vad kostar det att klippa sig hos jessica?
Vill gärna gå dit men fattig plånbok

2010-01-03

SH

JÄTTEBRA!

Gick till Jessica efter att ha läst bedömningarna här och jag är jättenöjd.

2009-09-16

Mimmi

Mycket nöjd!

Jag har gått många år hos Jessica.
Jag har klippt, färgat, slingat & pentat osv har alltid blivit nöjd.
Känns skönt att sätta sig i hennes stol och få håret fixat utan oro.
Tack för gott kaffe.

2009-09-15

tessan

alltid nöjd

är alltid lika glad o nöjd efter att ja varit hos jessica. skulle ALDRIG låta nån annan röra mitt hår. hon är lätt den bästa frisören i norrköping

linnea

bäst!

bästa frisören ever! har aldrig blivit missnöjd!

anna-karin

bästa frisören i norrköping

alltid när jag åker till norrköping klipper jag mej hos jessica. Hon får alltid fria händer med frisyr och färg.Har alltid blivit supernöjd.dessutom är hon jätte gullig och trevlig så besöket blir en njutning.jag bor själv i Boden Norrbotten men det är värt att åka dit.

Patrik

Snygg i håret :)

Jessica är en otroligt bra frisör ! Tack så mycket!

johan

bästa frisören jag har gått till

Man blir alltid grymt jävla nöjd när man går till Jessica! 5av5 toasts!

2009-09-06

christina

Snygg i håret :)

Tack Jessica för att du gjorde mig så snygg i håret :) Är super nöjd som vanligt o kommer aldrig att byta frissa. prova den du me :)

2009-09-06

Bina

Kan inte bli bättre

Scissorstreet är salongen för dig som vill bli riktigt snygg i håret. Går du dit så kommer du aldrig mer att behöva vara missnöjd med ditt hår.
Toppen salong med underbar frisör.
+++++++++++++++