Pressbyrån

Omdömen om Pressbyrån

2012-05-07

Heidi

nystart !

Wow, har verkligen märkt skillnad på butiken på alla sätt och vis! Mycket mer engagerad personal, lättare att hitta det man vill ha och personalen är också mycket hjälpsam, de ringde efter en taxi åt mej sist jag var där när jag glömt min telefon. :)

2011-03-29

"Aldrig mer"

Vilket förfall!!!

Oengagerad personal, inte reglementsenlig klädsel, tomt i hyllorna, smutsigt & ofräscht. Allmänt rörigt... Fy!

2010-10-05

fd stamkund

Vilket förfall

Vad är det som händer egentligen? Denna butik har tappat stinget helt.

2010-04-08

Missnöjd

INGET BRA LÄNGRE!!!

Tillbringar ett par gånger om året en kortare period i Charlottenberg. Vid tidigare besök som kund på Pressbyrån har jag njutit till fullo av en MYCKET VÄLSKÖTT tidningssektion. Men vid mitt senaste besök fick jag en chock & blev så besviken. Totalkaos på just denna sektion. Svårt att hitta det man sökte, konstigt uppblandat bland titlar. (Det stod bl.a. bröllopstidningar ihop med både vetenskap o skvallerpress)
Inte nog med detta. Har, efter att ha läst tidigare inlägg här, förstått att det varit ägarbyte... Möttes av personal som delvis var civilklädda o såg allmänt uttråkade ut.
Det är väl inte för mycket begärt att iallafall få ett leende???
Önskar att det gäng som tidigare tagit hand om mig varit kvar. Var förr alltid mycket god service o enormt trevlig personal.

2010-03-24

Lenny

service!

finns det en bättre pressbyrån för service. Väldigt duktiga personal

2009-12-13

äntligen

äntligen! ny & fräscha ägare.. denna butik kommer nå toppen!

Fler företag i Charlottenberg