Omdömen om Restaurang Santa Lucia Pizzeria
2011-10-16
Ingrid
Det bästa!!!!!
Godaste maten, trevligaste personalen. Fortsätt bara så. Varma rekomendation.
2011-09-02
Jenny
Mycket goda pizzor men även sallader!! Beställer ofta sallader och hämtar, kanongott!
2011-07-13
Peter
Kanon goda Pizzer och Kebabtallrikar, tyvärr lite lång kö/ väntan ibland vid avhämtning
2010-06-24
Martin
En mycket god planka med en öl på uteserveringen, kan inte bli bättre! Får en 10a av mig!
2010-03-08
Susanne
Jättegod och fräsch mat. Vi äter där ganska ofta och är alltid lika nöjda. Man får se sin egen mat bli lagad och de i personalen är jättetrevliga.
2010-02-13
Jocke
Vi tar kebabpizza med sallad.
Bra val om man vill hämta tidigare på dagen för att värma själva hemma på kvällen. Be att få sallad & sås vid sidan av. Den är jättegod!
2009-07-25
Marie
Bästa pizzorna jag någonsin har ätit.
Trevlig personal, bra service.
Kan inte bli bättre :o)
2008-12-22
Sofie
Supergod mat. Det finns så mycket att välja mellan. Alltid bra bemötande. Trevlig atmosfär. Vårt favoritställe i Höllviken.
2008-11-10
Madelene
Mycket mer än bara en pizzeria, även om pizzorna i sig är helt fantastiska. Stort utbud och hög kvalitet av den övriga maten, och det finns även möjlighet till att få en äkta cappuccino eller latte. Personalen ger superbra service. Rekommenderas!
2008-05-22
Inger
Supergod mat och perfekt service!! Bäst i Höllviken helt enkelt!
Det så synd att kass serveringspersonal ska förstöra all glädje och energi som kockar och pizzabagare lägger ned på maten.