Omdömen om Headspot by Hair & face, Punkthuset
2012-04-05
Isabell
Fick en elev idag när jag var där. Det tog över en timme att klippa mitt hår(förstår det lite) men hon gjorde mitt hår helt ojämn och sen när den andra "riktiga" frisören skulle kolla hennes jobb med mitt hår så tyckte hon det var bra. Är nu uppklippt framtill men bakhåret är lång. Ser förjävligt ut. Fick också betala fullt pris fast det var eleven som klippte mig. Kommer aldrig mer tillbaka!
2011-05-11
Jag var tidigare hos en frisör i Igorhuset (Hair and face) som både kapade allt mitt långa hår, färgade de lysorange (fast de skulle bli en naturlig koppar som dom absolut kunde göra sa dom) plus att dom höjde priset när det var för sent att ångra sig då hon missbedömt tiden de skulle ta och mer saker som hände där. Efter det hade jag frisörskräck! Men sen gick jag in till Stora gatan 15 där jag blev varmt mottagen av Jomana som hjälpte mig hitta en färg som skulle bli bra i mitt hår och jag bokade tid för att sätta i löshår så att min frisyr kunde bli mer lik den jag skulle få då jag va på de andra stället. Jomana va lika trevlig och bemötande i dag och jag kände mig mottagen av alla på salongen. Hon va grymt duktig på att klippa! Hon satt i löshår, tunnade ur mitt hår och klippte till sidecuten som blev asbra och klippte till frisyren. Här va de inga problem att förstå hur jag ville ha det. Jag är asnöjd! Kommer gå tillbaka dit!
Hälsningar en som äntligen känner sig fin igen :)
2011-01-20
Carl
Mycket dåligt bemötande av en ung kvinna, i måndags eftermiddag var jag in på stora gatan 15 för att få hjälp med produkter. Jag får snofsiga svar och frisören är helt ointresserad av att hjälpa mig. Hon står och fixar med sitt hår. (jag har alltid handlat mina produkter hos stora gatan 15 och aldrig mött henne tidigare, men nu blir det hos en annan återförsäljare, är man så ointresserad som hon var så borde man kanske finna ett annat yrke. Jag tycker att det är tråkigt att den ny frisör på stora gatan 15 kommer att dra ner salongen)

verkar som det skett något ägarbyte eller liknande, minomin hette det väll förr som låg i gallerian. Går inte längre dit , den trevliga personlen som jobbade där förut verkar inte vara kvar, var mycket bättre då. man visste vad man fick för pengarna och trevligt bemötande alla gånger. nu verkar de vara ny personal hela tiden, och höjer priserna från och till. Mina vänninor säger samma sak tyvärr.tråkigt att det blivit som de blivit då jag alltid hade det ställe att gå till. men de är väll som de är. men vill iallafall ge beröm till den "förra" salongen/personalen. / Carin