Omdömen om Pizzeria Picasso
2012-01-20
Malin
Ni har dem bästa pizzorna här i Stenungsund dem andra kan gå lägga sig. Patrik jag äter minst 2 - 3 gånger i veckan där och har aldrig var miss nöjd och inte måt dålig, varje gång jag har vart där så har dem haft fullt upp och göra så jag tror du bara hittar på massa. Vet du ens vad tomat sås inehåller? . Jag vet att Picasso har bra kvalitet på sina mat varer... Vet du hur jag vet det för dem har alltid mycket och göra :)
2012-01-16
Kennet
Är stammis på Picasso alltid vart nöjd och dem är mycket trevliga där. Dem har den bästa kebaben och de bästa pizzorna i Stenungsund. Pizzan är tunn och knaprig
2011-11-01
Har alltid vart bästa pizzerian i Stenungsund.
2011-07-05
leif
pizzerian är bästa i stenungsund
2010-11-24
robert
den bästa pizzerian den är bäst!!!!!
jag är sugen på pizza ochså
rösta på den här! den är god!
2010-11-23
P.J
Kebaben är så god o saftig. Testa Botan sp, det är den bästa pizzan. Önska att ni hade utkörning bara jag bor så långt bort men som sagt värt att åka så långt ;)
2010-08-01
grannen
Tycker de va en super bra pizzeria innan men de har förändrats dom är goda men små...sen blir det ofta fel.. salladerna har blivit bättre säjer min dotter men har i nte provat själv .neb skärpning.
2010-07-22
Emanuel
Mycket bra mat, bra personal, positiva öppettider och trevliga priser. Ingen utkörning men är man inte lat så är det inget problem.
2010-06-22
dem har dem bästa pizzan, japp synd att de ligger så långt bort. att dem inte har utkörning men värt att åka så långt. mycket bra personal
2010-06-20
Viktor
Picasso är dem bästa pizzerian. Mycket trevliga personal
2010-06-20
Malin
Dem bästa pizzerian här i Stenungsund.. Min favorit Botan sp :D
2010-04-15
Daniel
Pizzeria picasso har stora och saftiga pizzor.
Servicen är mkt.
2010-02-18
ismet cam
Jeg var pizzamen på oicasso 1992 allerede den tid var vi den bedste i byen
2009-07-03
S_sund
Bäst i Stenungsund på kebabpizza därav betyget. Goda pizzor i övrigt också men personalen lämnar en hel del att önska. Glömmer beställningar, gör fel pizzor, skär sönder inbakade pizzor för att kolla vilken pizza de gjort osv. osv.
De var bästa pizzerian i samhället när de öppnade för många år sedan men nu har de förfallit.
2008-11-26
Jonas
Salladerna är en hög med isberg, en hög med riven ost, en hög med riven skinka, smaklösa tomatskivor och torra gurkskivor. Pepperonipizzan fick två kollegor magont av i två dagar. Glömmer av vad man beställt och börjar tillaga när man kommer dit trots beställning 20min innan per telefon. Har mer exempel men detta räcker för att jag inte ska gå dit igen...
2008-11-25
karoline
Suveräna pizzor. Bästa pizzerian i Stenungsund. Trevlig personal synd att de inte ligger på torget.
gillar inte picasso pizzor DÅLIGA RÅVAROR, kopper har mycket godare pizzor med mycket fyllning.