Omdömen om City Network Hosting AB
2011-10-11
Nicklas
Erbjuder 250GB i sina konton men när man sedan laddar upp filer så kikar det nitiskt på vad de innehåller och kräver en förklaring till samtliga filer.
Får företag ens göra så?
Hej Nicklas! Kikar på dina filer? Med över 15000 kunder har vi mycket svårt att kika på någons filer. :-)
Det är inte så du har vår äldre kontrollpanel? Där är det inte alltid så att du får tillgång till alla tjänsterna. Vi kan hjälpa dig flytta till vår nya om du önskar?
2011-10-07
Karl
Långsamma servrar och långsam support.
Inget för mig
Hej Karl! Vi har som mål att svara på alla mail inom 2 timmar. Detta håller vi som oftast men beroende på olika händelser kan det dröja längre. Du når oss också på chatt och telefon - här har du vår senaste supportrapport där du själv kan utläsa hur det har gått. På telefon (som är öppet till 22:00) fick man i snitt vänta drygt 2 minuter i oktober. http://www.citynetwork.se/city-network/supportrapport-oktober-2/
Diskuterar gärna prestanda med dig om vi kan få chansen att höra av oss till dig.
2010-10-20
Har testat City för ett par månader sedan, och de ger allt för långsam support flör mig. Bytte till Binero, men inte heller de klarade av att supporta mitt företag.
Vi har som mål att svara all inom 2 timmar och håller det allt som oftast. Det händer det tar längre tid. Även telefon är väntetiden oftast under en minut. Vore jätteroligt om vi fick chansen att tala med dig och se om vi kan ge det en chans och göra rätt för oss.
2010-05-07
Är kund hos City Network när det gäller både domännamn och virtuell server (City Cloud). Kan ingenting annat än att fullt rekommendera dem!
För några veckor sedan blev det lite fel på DNS-fronten, inte nog med att det åtgärdades snabbt - utan kanalerna ut mot kund (Twitter, i detta fall) uppdaterades väl med information och status kring problemet. Det är sådant jag är villig att betala för!
2009-05-14
Nils
Har varit kund i ett antal år hos City Network både som privatperson och som företagare. De har bland de bästa priserna och vad jag anser vara bästa värdet bland webbhotelltjänster i Sverige. Har otaliga gånger hjälpt mig utvecklas på internet.

På pappret har City Network några riktigt bra tjänster, men i verkligheten verkar det vara lekstuga.
* Har öppnat två konton nästan samtidigt och de fick olika kontrollpaneler och ingen kunde svara på varför.
* Onlinebackup: De tar betalt per GB, men kan inte svara på hur de räknat fram de GB de tar betalt för.
* CityCloud (virtuell server): De tar betalt för pausad server, fast de egentligen inte skall göra det. Och servern har stängts av helt plötsligt, och de har ingen aning om varför.
Nu fick jag min senast fakutra helt plötsligt på papper. De tidigare har jag fått på mail för att inte behöva betala extra avgift. Gissa om jag tror att de kan svara på varför de blivit så? ;)
Hej Emil! Ledsen att du inte är nöjd. Vi har mycket riktigt gått över till en ny kontrollpanel. Vi hoppas kunna migrera de som är i vår gamla relativt snart. Arbetet har tagit längre än vi önskat tyvärr.
Onlinebackup räknas på den okomprimerade ytan som används. Inget konstigt utan helt rakt på antal GB som används.
Vi kör KVM i City Cloud och där är det så att resurserna används även när man pausar en VM och därför tas det fortfarande betalt. Däremot om du stänger av en VM så stannar faktureringen helt.
Om du bett att få faktura på PDF så skickar vi på PDF men däremot går eventuella påminnelser ut på papper. Detta för att vi skall försäkra oss om att du får dem. Lätt att någon byter mail adress.
Ringer dig gärna för att försöka disktuera och se om vi kan svara på fler frågor.