Vald plats Solna Välj ort

Kategori: Trafikskolor

Omdömen om Amiralen Trafikskola

2012-02-09

kenneth eriksson

Bästa pedagogerna i branschen!

Underbar trafikskola med bästa priset i förhållande till vad man får! Jag körde med Philip och Zvonko och jag kan bara meddela att båda är underbara pedagoger. Dem är även mycket trevliga och jobbar hårt för att man ska lära sig max för de pengar man betalat! Jag hade bokat min uppkörning privat och behövde mycket hjälp kring växling osv, så jag var inte på någon hög nivå. Så jag bokade in ett paket som jag aldrig trodde skulle räcka, men det gjorde det och nu har jag mitt körkort tack vare amiralen! Jag håller verkligen inte med Marika, kör på amiralen ni kommer ej bli besvikna!

Kenta

2012-02-07

Marika Yamoun

Rekommenderas inte

Jag har läst Emmas omdöme nedan och känner igen mig så väl. Det här var precis vad jag också upplevde. Det tog väldigt lång tid innan jag lärde mig manövrera bilen och när jag berättade för andra om mina körlektioner, bemöttes jag alltid med lika stor förvåning. Lade jag t.ex. handen på växelspaken något för tidigt, grep körläraren tag i handen och skrek "krabba". Den här körskolan kostade mig dyrt inte bara i pengar utan också i självförtroende. Välj bort - det måste finnas bättre.

2012-02-07

Hej Marika!

Tyvärr fungerar det inte med den bästa läraren ibland. Som jag minns så var det i ditt fall både din attityd och inställning till körkortet som inte fungerade. I sådana fall när det inte fungerar rekomenderar vi alltid en annan skola. Va det gäller kostnad för körkort så har du inte kört mer än Malmö genomsnittet hos oss. Vi önskar dig lycka till med ditt körkort och hoppas att vi hjälpt dig med någonting!

Zvonko Barisic
Utbildningsledare

2012-01-20

Henning

Prisvärd körskola med stor flexibilitet

Jag hade kört en del på en annan körskola i Malmö innan men bytte till Amiralen för att det har mycket bra priser och generösa körtider. De visar stor flexibilitet när man skall boka in körtider och försöker verkligen trixa så man kan få det att funka med jobb/skola.
Även om jag kunde köra innan så hade min förra skola missat att lära mig vissa grundläggande saker som jag fick lära mig när jag kom till Amiralen. Deras bilar är lättkörda och både Zvonko och Philip är utmärkta trafiklärare.
Rekommenderar Amiralen till alla som vill ta körkort.

2012-01-13

Melinda Mai

Amiralens trafikskola litar vi på!

När jag bestämde mig för att ta körkortet så var jag väldigt ambitiös, och hade övningskört privat i en månad innan jag tog 10 dubbellektioner hos Zvonko.

Då insåg jag hur fel jag hade kört, och hur mycket jag hade missat. De tips och råd han gav mig var väsentliga för att klara uppkörningen för mig.

Hela min familj har gått till Amiralens trafikskola för att ta sitt körkort, och jag har rekommenderat honom till många av mina vänner. Jag valde inte de bara för de är billiga, utan för att mina föräldrar har tillit i Zvonko!

Jag tog mitt körkort på första uppkörningen och på bara en månad, utan Zvonkos hjälp hade det nog tagit längre tid! Eftersom han verkligen bryr sig och vill att du ska klara det.

jens karlsson

bäst i malmö!

Gick på en större skola innan och hade inte ens lärt mig starta rätt för läraren satt o sov,kom till amiralen och fick mitt körkort direkt.

2012-01-01

Emma

Kan tyvärr inte rekommenderas

trafikskola under år 2009. Jag vill betona att detta var ett tag sedan och kan ha blivit ändrat.
Jag valde amiralens trafikskola eftersom det var det billigaste alternativet i Malmö. Dock gjorde detta att mitt körkort kostade mycket pengar.
Jag hade aldrig kört innan så det var svårt för mig att sätta krav på mina lärare när jag började och jag visste inte hur inlärningsmetoderna skulle ske. Efter en tio lektioner fanns inga fler tider att boka in för mig så jag fick ta ett avbrott på 1 månad. Därför vände jag mig till en annan trafikskola för att ta lektioner i väntan på de tider jag bokat längre fram. På den andra trafikskolan fick jag köra bilen! Det var en fantastiskt upplevelse. Jag lärde mig mer på min första lektion där än 10 på amiralen där jag knappt fick hålla i ratten. Trafiklärarna tog över spakarna flera gånger per lektion på amiralen. Både ratt och pedaler. När jag kom tillbaka till amiralen efter en månads träning på den andra trafikskolan så kände mig säker i min körning, men inte heller nu fick jag köra utan att läraren slängde sig över till förarsättet för att ta ifrån mig ratten. När jag då bad honom om att tro mer på min körning blev han rasande och gav mig en ordentlig utskällning där jag bland annat blev kallad lögnare. Efter den lektionen återvände jag aldrig till amiralen och lät resten av mina lektioner bränna inne.

Som sagt var detta ett par år sedan och det kan vara annorlunda idag. Men mina upplevelser här på amiralens trafiksko

Hej "Emma"!

Enligt vår elevmatrikel från 2009 finns det bara två "Emmor" det året, dessa två tog sitt kökort. Och de var båda mycket glada över att ha valt oss som trafikskola. Det måste vara något som inte stämmer.

2011-12-30

hallåhej

Fattar inte hur denna skola kan hamna på topp3??!!

Sämsta trafikskolan någonsin med den sämsta ledaren (Zvonko) någonsin. Min erfarenhet med denna skola inbegriper saker som direkt är oacceptabla. Snälla gott folk,välj inte denna skola...finns andra mer seriösa aktörer i Malmö.

Hej hallåhej!

Du får gärna utveckla ditt omdömme så att vi får reda på vad du tyckte var dåligt så att vi kan jobba och bli bättre på våra brister.

2011-12-05

Huong P Huong P

BÄSTA BÄST!!!

Tack för en fantastisk kort utbildning, tack Zvonko för alla tips och goda råd, vi har kämpat och lyckats! Tack även till Philip! // Huong P

2011-11-30

anonym

Bra men kan bli bättre

Mycket trevlig personal och den billigaste körskolan jag kunde hitta. Men tycker det var irriterande att jag inte hade samma körlärare när jag ändå hade bokat ett paket. Och när den ena läraren tyckte jag skulle öva inne i stan för det var det jag behövde fick jag fortfarande bara köra i villa områdena för den andra. Valde att fortsätta på en annan trafikskola.

2011-12-01

Hej Anonym! tack för din kritik!

Hos oss får man självklart välja om man vill ha samma lärare redan från start, då är det viktigt att man talar om det för oss. Vissa elever vill köra med olika lärare så är det inte alltid säkert man blir bokad på samma om man inte önskar detta.

När det gäller nivå på körning så ligger övningsmomenten villa och stadskörning ganska nära varnadra i utbildningsplanen och kan då även varvas med varandra ibland, detta är mycket vanligt i trafikskolebranschen. Lycka till på din nya körskola! Och tack för din tid hos oss!

Med vänlig hälsning

2011-04-13

Fantastiska

Amiralens körskola är starkt rekommenderad av en tjej som har provat en del av malmös trafikskolor, men dt var inte föränn hon började köra på amiralen som hon kände att körkortet skulle hon ta och med säkerhet! Underbar personal som verkligen stödjer en och ordnar dt bästa som de kan för eleverna. Till skillnad från tidigare kommentar(elli) håller jag ej med på dt mesta speciellt vad gäller antal lektioner, dt är inget som kan bestämmas och beror på hur man utvecklas som elev. Och med amiralen utvecklas man och lär sig mycket! Tack för allt!
/Fatima:)

2011-01-03

V.D

Mycket engagerade och duktiga

Körde en del med annan trafikskola och en del privat innan jag kom till Amiralen. Körkortet kändes som något jag inte skulle lyckas med och fann inget roligt med övningkörning längre.
Men med Amiralen trafikskola,engagerade lärare, lärorika lektioner med mycket bra tips så känns det nu skönt med körkort:D

Tack för all hjälp jag fått!

2010-11-20

Maria Berg

mycket bra skola!

Jag är mycket nöjd med mitt val av trafikskola. De erbjuder service och kompetens. Klarade både teori och uppkörning på första försöket! Svonko, tack för tålamodet och tack för att du engagerat dig så mycket för min skull! Goran tack för allt lirkande med körtiderna=) Ni är bäst!

2010-10-15

G.E

Kunskap och kvalite

Jag är en av dem som valde Amiralen Trafikskola just på grund av omdömen som jag läst på www.rejta.se och klarade både teori- och körprov på första försök.

Tack ska ni ha!

2010-10-13

Eli

Kan bli bättre

Amiralens trafikskola har bra sidor men kan bli avsevärt mycket bättre och tydligare när det gäller den pedagogiska biten. (jämför med annan trafikskola) Kan även bli bättre på att ge eleven prognos för hur många lektioner som krävs. Instämmer med tidigare kommentar känns lite som om man kör där på obestämd tid.Framgår inte heller från början att när man köper ett paket där teorilektioner ingår så ges dessa bara under förutsättning att en grupp blir fylld. Amiralen är ett företag med mycket stolthet ibland går den tyvärr före viljan att utvecklas och erbjuda eleven det bästa. Omdömen är personliga och kan variera men skulle i dagsläget inte rekommendera företaget.

2010-10-14

Vi beklagar att du upplevt oss så här och vi kan bara konstatera att du tyvärr missförstått vår information.
Våra teorilektioner hålles på bestämda tider (se hemsida och prislista) samt att vi har enskilda teorigenomgångar med enskild elev vid överenskommelse och det är dessa som du möjligtvis förväxlat. Angående hur många körlektioner som krävs för att ta körkort är detta väldigt individuellt som du säkert förstår, vi har elever som tagit sitt körkort på två lektioner samtidigt som vi har de som får ta fler.
Det är märkligt att du dömmer ut oss på den punkten fast du aldrig kört med oss, men som sagt är du alltid välkommen hit för att se hur vi arbetar och vi kommer i fortsättningen att vara ännu mer tydliga med informationen så att sådana missförstånd ej uppkommer.

Med vänlig hälsning

Goran

Amiralen Trafikskola

2010-10-11

Peter

Tack!

Mysig och gemytlig trafikskola som anpassar lektionerna efter din förmåga och kapacitet. Raka och ärliga svar på vad du måste förbättra för att öka dina chanser att lyckas vid första uppkörningen. Hade själv aldrig kört innan jag kom till skolan men efter 1.5 månad stod jag med körkortet i min hand. Efter körprovet fick jag kommentaren "du verkar inte ha gjort annat än kört bil i hela ditt liv" och då vet man att man valde rätt körskola.

Tack Goran och Zvonko för en trevlig tid!

2010-09-30

Anna Svensson

perfekt!

jag hade kört en hel del hemma och behövde finputsning och justering, tog två lektioner och klarade första uppkörningen galant fick tom beröm av trafikinspektören.

2010-09-24

A.M.

Mitt körkort kostade mig ca. 12500 kronor

Jag har aldrig kört bil innan jag började köra på Amiralen Trafikskola och tog mitt körkort på första försök. Kompetens, tålamod och kvalité är de tre ord som bäst kan beskriva denna mysiga trafikskola i centrala Malmö.

Tack så mycket Goran och Zvonko!

Vi ses på vägarna!!

2010-06-11

J.S

Liten skola med bra bilar och kompetent personal

Lärarna är engererade och fokuserade i att du skall lära dig att köra bil på ett säkert sätt! Stort tack!

2010-05-02

Peter

AWESOME!

Några körlektioner, Ett Teoriprov, En uppkörning. Vad mer behöver man säga förutom att det är en fantastisk trafikskola!

Tack för körkortet!

2010-04-30

A.K

Fantastisk

Mycket bra trafikskola.
Behöriga och kompetenta lärare som gör din process till körkortet lärorikt och väldigt trevligt.
Lektionernas innehåll varierar ständig men är alltid lika effektiv.
Schysst!

2010-04-27

Tomas

Denna körskola...

...valde jag enbart med dessa omdömen som grund. Mycket trevlig och kompetent lärare. Jag hade förmånen att få åka med då min dotter körde för skolan. Det var nyttigt att se och höra hur en körskollärare arbetar samt att få besked om hemläxa. Läraren gjorde en bedömning om hur många lektioner som skulle behövas för att klara körkortet och det stämde alldeles utmärkt.
Tack ska ni ha. Jag kan absolut rekommendera Amiralen Trafikskola.

2009-12-17

L.K

Bästa lärarna och bästa skolan!

Innan jag fick mitt körkort körde jag på två andra trafikskolor men lyckades inte att ta mitt körkort där, så jag började på Amiralen trafikskola i Malmö. Där träffade jag inte bara kompetenta och snälla lärare utan fick även också alltid raka och ärliga bedömmningar, tack vare Amiralen fick jag körkortet på första försök. Jag kan varmt rekomendera Amiralen till alla er som ska ta körkort!

Jobb och utbildning
R1001420;Trafikskolor