Omdömen om Citysalongen i Kungälv AB
Maria Karlsson
Har alltid kommit därifrån nöjd med mitt hår. Både med färg och klipp. Gjorde min bruduppsättning där och fick även hjälp med sminket. Kände mig som en prinsessa! Fått många bra tips ang mitt hår och produkterna de säljer där är fantastiska! Kan varmt rekommendera salongen!
Karin Oskarsson
En jättebra salong som hjälpt mig med så mycket, jag har alltid fått fint resultat. Jag har klippt mig, färgat håret hos dem och också provat på hårförlängning och fransförlängning och har fått lika bra resultat varje gång, det är mycket skicklig personal som jobbar där och jag har alltid fått ett proffsigt bemötande. Jag rekommenderar alltid Citysalongen till mina vänner och min familj. Det är en bra salong med rimliga priser.
2011-11-22
Blir alltid lika fin i håret. Barnen får alltid färg och klubba efter sin klippning.
2011-11-18
Jag vill varna alla för att göra sina fransförlängningar här. Dem är helt värdelösa, betala hellre 200:- mer och gå till en riktig salong. Personalen går dessutom ut och röker och kommer sedan in direkt utan att tvätta händerna och börjar pilla i ditt ansikte. Vidrigt!
2011-09-16
Mikaela Nevander
En så god service och bemötande av personal!!!var ljus hårig,färgade till brun,blev så naturligt brunt TOPPEN!Har hört jätte gott om denna salong från vänner,jag testade då. Det var de bästa!!kommer igen!!//Mikaela
2011-07-18
Missnöjd!!
Gjorde fransar och efter 4 dagar satt det flera på "halvstång"! Efter det fria återbesöket tog det bara 3 dagar innan jag såg ut som en clown med ytterfransarna hängandes! Jag ringde så fort jag kunde (dom hade stängt i 5 dagar) för det var både fult och gjorde ont då fransarna åkte in i ögat på mig! Jag fick en tid för att ta bort dom men jag behövde betala för det! Alltså inte bara betalade jag för fransar som inte höll utan behövde även betala för att få bort dom!!! Mitt råd till alla är att inte göra sina fransar där, dom är billiga men inte duktig, iofs vet jag inte om 1050:- är billigt heller med tanke på att jag bara hade fina fransar i 3 dagar!!!! Väldigt besviken och tycker att dom åtminstonde kunde tagit bort dom gratis då dom uppenbarligen inte gjort ett bra jobb!

Har gått här sedan jag har varit liten och har alltid varit mycket nöjd, har även gjort mina fransar hos Frida och blev jättenöjd
otroligt trevlig personal och dom bjuder alltid på skvaller och kaffe!
har alltid varit nöjd, och kommer alltid vara det!!
Rekomenderas varmt!!