Omdömen om Elmedals Hundpensionat
2010-05-07
Jan Lundgren
Elmedals hundpensionat har mycket bra hand med hundarn. Det är hundmänskor som har det, det märks. Vi lämnar alltid in vår labbe där, även om vi måste köra 4 mil extra !! Hunden verkar trivas, inga problem. Vi har lämnat där ett antal gånger.
2009-10-28
Hundvän
Jag tycker Elmedals hundpensionat är ett helt ok ställe. Hundarna får vara ute på promenader och det är billigt att lämna dit. Det brukar alltid finnas plats, utom till semestrar då man får vara ute i god tid.
Eftersom ägarna själva har kennel och är med på hundutställningar förutsätter jag att de vet hur hundar ska skötas. Jag har inte haft något att klaga på.
2009-07-27
Leia
Ringde till pensionatet för att få veta lite mer om pensionatet för att kunna välja rätt pensionat till vår hund. Fick prata med en kvinna som tyckte att jag kunde leta reda på ett annat pensionat eftersom hon tyckte att jag ställde för mycket frågor!! Jag ställde totalt fyra frågor om hur många hundar de tar emot, hur inne- och utemiljön ser ut samt dagsprogram! Fick definitvt dåliga vibbar om pensionatet med den attityden! Vem vill lämna sin hund på ett pensionat man inte vet något om??!
Jag lämnar min hund på Elmedals hundpenisionat , Hon trivs alldeles utmärkt, och både jag och min hund är nöjda med bemötande och omhändetagande.