Omdömen om Salong Goa
2010-09-15
Monica
Tusen tack för att du gjorde mig så fin till mitt bröllop!
Du tog så väl hand om mig och lyssnade in hur jag ville ha det. Och du fick så mycket beröm från bröllopsgästerna för den fina frisyren! Jag blev jättenöjd! Så varmaste rekommendationer från mig!!!
2010-09-10
Marlena
Tänk att alltid få känna sig så där "skit snygg" varje gång jag varit hos dig Carro! Gick helnöjd hem idag oxå. Tack.
2010-09-06
Ullis
Mycket bra salong! Gjorde bröllops uppsättning o sminkning där! Super duktig nogran tjej! Blev så nöjd!!! Rekomenderas varmt!!!!
2010-05-19
Karin
Klippt mig där 2 gånger, första gången gick inte så bra då allting blev emot det jag ville. Andra gången gav jag en andra chans och de klippte kortare än jag hade bett om. Missnöjd, men hoppas på förbättring.
2010-01-18
Fru
Tack Marina för att du gjorde min drömuppsättning till bröllopet! Jättetrevligt och proffsigt bemötande, noggrann och mån om att det blev precis som jag ville ha det på den stora dan. Rekommenderar ABSOLUT salong Goa!
2009-11-24
annelie.
Tycker ni är otroligt duktiga både marina och carro
. Tack carro för förra gången =) har fått massa beröm
2009-05-13
eva
Var hos Carro för första gången igår
blev väldigt nöjd med resultatet och kan rekomendera salongen.
2009-03-08
malin
Var för första gången på goa och Carro som färgade mitt hår var super duktig och fick mig känna mig så speciell. Dock tyckte jag att Maria som jobbade där verkade väldigt oproffsig då det kom in kompisar till henne och de brydde sig inte om att det satt jag satt där. som tur är va min frisör bra och jag kommer att gå tillbaka till carro
och salongen är snyggast i kumla
2009-03-01
Marina, carro och Maria ni är så duktiga och trevliga! :) Byter aldrig frisör!
2009-02-22
Erika
Dåligt bemötande var mer intresserade av sina kompisar som hängde i butiken.
Liknade mer en ungdomsgård än en frisörsalong!
2008-11-04
PÖ
Tack Carro du kan verkligen det här med färger! Är super nöjd!! Ses snart igen!
2008-05-19
Har nu gått där hos Maria och både färgat och klippt mig ett par gånger och blir alltid lika nöjd! Jättetrevliga tjejer som jobbar där! Kommer absolut att komma tillbaka.
2008-04-23
malin
Äntligen har jag hittat den frisör jag vill hålla mig till. varit på nästan alla salongen i stan och är nu överlycklig att jag hittat Carro på goa. Världsklass frisör !!!!
2007-12-01
hanna
jag var på salong goa för ett tag sedan, hos carro jag har aldrig varit så nöjd någon gång. Angagerad och trevlig och la ner tid kommer fortsätta mina frisör besök hos goa!
2007-11-21
Stina
Trevlig omtänksam och mycket duktig frisör, Marina, gjorde mig vacker i håret till mitt bröllop. Mycket nöjd!
2007-07-31
Har aldrig varit så nöjd hos nån annan frisör som när jag var på Goa.. tre super trevliga tjejer, gå dit..
2007-05-08
perfektion, noggrannhet, trevlig, hjälpsam nya ideer ,kan inte bli bättre.
2007-04-02
petra
jag var på goa för första gången förra veckan efter att ha blivit rekomenderad dit. jag blev kanon nöjd och kommer fortsätta gå på goa och carro.
2007-03-21
malin
tack snälla carro för du är så duktig. bästa frisören i kumla lätt. tusen tack
2007-02-03
helbra salong de två tjejerna som jobbar där är fantastiska , trevliga och hjälpsamma och söta.
2007-01-08
Johanna :)
Dessa tjejer är wow! Klipper mig alltid hos carro och hon är grym hon har alltid månat om mitt hår och har verkligen ställt upp på mig! jag är alltid super nöjd efter ett besök hos goa! Lillasyster klipper sig alltid hos marina och även hon blir alltid super snygg i håret!
2007-01-04
Linda
Blev en helt ny och piggare människa efter att ha varit på Goa och fått en helt ny frisyr! Trevliga frisörer allihop och Carro som jag klippt mig hos är Kanon, engagerade sig helt och fullt ut i min frisyr, inte många som är så bra! Kommer fortsätta gå dit!!!
2006-12-27
lilla jag
grattis till er tjejer vad fin salongen har blivit. snyggast i kumla.
och tack marina för att du gjorde mitt hår superfint. färgen håller jättte bra/ ida
2006-12-18
marlena
Tack snälla Carro för att du gjorde mig så perfekt i mitt hår och sminkade mig så fint på min stora dag. Tack även till Carro's mamma som hade gjort det så mysigt i salongen för bara mig. Stämningen o den avstressande miljön gjorde att man kände sig så speciell.
2006-12-10
isa
grattis salong goa till en super snygg renovering. snyggast i stan verkligen. o sen är ni grymma på att klippa, kramar isabella
2006-12-06
hanna
tack carro för du rätta till mitt hår så fint, frisören från ett annat ställe pajja det men du fixa det. kommer i fortsättningen alltid gå på goa hos carro.
2006-11-19
emma
carro jag blev så nöjd med mitt hår.
kommer alltid gå på goa hos carro. helt klart bäst.
2006-11-13
frida
goa har trevliga o duktiga frisörer mitt självklara val.
2006-11-11
johanna
väldigt duktig frisör. alltid nya ideer tar sig alltid tid, kunde inte vara bättre.
2006-10-03
blondie.
Marina är så duktig och trevlig! Jag är alltid nöjd när jag lämnar salongen :D
2006-10-02
sara
alla borde gå till carro verkligen hon är grym och vet verkligen vad man ska ha.
har aldrig varit nöjdare.
2006-09-18
karin o co
vi vill bara tacka för en bra och trevlig kväll hos er, sminket va jättebra och vi lärde oss väldigtb mycket , tack för alla tips och råd!
2006-08-27
kattis
alltid lika duktiga , carro är en jätte bra frisör o superskön tjej, jag är alltid nöjd!!!!!
2006-08-13
Artemis
Fantastiskt snygg salong. Alltid nya idéer och super söta och GOA tjejer!!
2006-08-13
christian
jag är helnöjd med mina slingor och min klippning. tack carro
2006-08-04
Ica:)
Jag e så himmla nöjd med mitt hår å min hårförlängning är supper bra. Carro du e bäst!!!!!!!!!
Vill tacka för en fantastisk frisyrvisning, Ni har verkligen talangI Kram Ica
2006-07-27
manda
jag är så nöjd med mitt nya hår goa är en skit bra salong som alla borde gå till
mvh amanda
2006-06-12
bittan
ni är så duktiga jag känner mig så ungdomlig o fräsh när jag varit hos er
2006-05-31
lina
jag är så glad att jag hittat carro på goa så supertrevlig o rar tjej, superduktig på hår jag e jättenöjd.
2006-05-15
sussanne kar
supersnygg hårvisning, ni är riktigt grymma undrar bara varför ni jobbar i kumla? ni skulle ju jobba i stockholm eller nåt? många kramar sussane k
2006-05-10
miah
satt o kollade efter erat nummer på eniro o så kunde man lämna omdömme, jag är jättenöjd med min klippning och färg, och tycker ni är så rara och trevliga. speciell hälsning till dig carro som gjorde mitt hår så supersnyggt!!!! kram miah
2006-04-26
JennyN
Jättebra salong.
jag är bara en av massa nöjda kunder!!