Vald plats Danderyd Välj ort

trveliga o goa

2010-09-15

Monica

Tack Marina!

Tusen tack för att du gjorde mig så fin till mitt bröllop!
Du tog så väl hand om mig och lyssnade in hur jag ville ha det. Och du fick så mycket beröm från bröllopsgästerna för den fina frisyren! Jag blev jättenöjd! Så varmaste rekommendationer från mig!!!

2010-09-10

Marlena

Snygg o nöjd :o)

Tänk att alltid få känna sig så där "skit snygg" varje gång jag varit hos dig Carro! Gick helnöjd hem idag oxå. Tack.

2010-09-06

Ullis

tACK FÖR NI GJORDE MIG SÅ VACKER TILL MITT BRÖLLOP

Mycket bra salong! Gjorde bröllops uppsättning o sminkning där! Super duktig nogran tjej! Blev så nöjd!!! Rekomenderas varmt!!!!

2010-05-19

Karin

Besviken

Klippt mig där 2 gånger, första gången gick inte så bra då allting blev emot det jag ville. Andra gången gav jag en andra chans och de klippte kortare än jag hade bett om. Missnöjd, men hoppas på förbättring.

2010-01-18

Fru

Bästa bröllopsfrisörskan!

Tack Marina för att du gjorde min drömuppsättning till bröllopet! Jättetrevligt och proffsigt bemötande, noggrann och mån om att det blev precis som jag ville ha det på den stora dan. Rekommenderar ABSOLUT salong Goa!

2009-11-24

annelie.

tack!

Tycker ni är otroligt duktiga både marina och carro
. Tack carro för förra gången =) har fått massa beröm

2009-11-13

B

missnöjd =(

Dåligt/slarvigt klippt och ingen förståelse alls för hårets struktur och hur det lägger sig. Jag går absolut inte tillbaka dit någon mer gång!

2009-11-08

helene

tack för hjälpen!

tack Carro för hjälpen. jag är så nöjd med mitt hår!

R1000799;Frisörer, hårvård