Hair Stockholm

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Hair Stockholm

2012-04-12

Aldrig mer

Min absolut sämsta klippupplevelse någonsin. Kändes som allt hela klipningen var hafsig och att prio ett var att jag skulle därifrån så fort som möjligt.

2011-12-20

GOD JUL TILL ALLA PÅ HAIR STOCKHOLM

Tack för era fina hjärtan, ni är så goda hela gänget.
Jag är alltid hos hairsthlm och klipper och färgar mitt hår lika så mina barn och barnbarn.

2011-11-24

Lisa Alm

Toppen

Åter igen super nöjd med mitt besök på hair stockholm.
5 plus utan tvekan.

2011-11-17

Kristin Hammar

Duktiga

Jag har gått till Hairstockholm i över 2 år nu och är alltid lika nöjd och glad när jag kommer ut därifrån.
jag känner inte igen att de negativa som folk skriver.
kanske är det för att man är otrevlig själv eller att man bara haft en dålig dag.
inte vet jag men tycker att dom har fått oförtjänt dålig kritik.
för dom gångerna jag vart där(1 gång var femte vecka ca) har jag aldrig upplevt att det skall vara så som kritikerna skriver.
men jag antar att alla nöjda kunder går inte in och skriver på rejta....då hade nog denna sida vart fyld med 5 solar.

2011-11-01

Kristina

Dåligt

Ojämnt och slarvigt klippt. tjejen som klippte var också riktigt otrevlig. Enda trösten är att det i alla fall inte var dyrt också.

2011-10-20

n.s

Bäst!!!!!!

Gänget på hairstockholm är skönast...grymt duktiga me.

2011-10-16

Ledsen och besviken

Oförskämt och arga

Kom dig 5 min för sent och mötes av en förbannad person som påpekade detta argt och förblev skitarg och oförskämd genom hela klippningen! Lyssnade inte och utförde hela klippningen (inkl. tvätt och fön) på 25min! Hon ville tydligen bara ha sina pengar för så lite jobb som möjligt. Väldigt oprofessionella och dj**ligt ohövliga. Aldrig mer detta ställe.

2011-10-03

Riktigt dåligt!

Otrevlig frisörska som klankar ner på min tidigare frisörs arbete, efter besöket på Hair Stockholm sitter jag nu här med i stort sätt självlysande vitt hår fast jag bad om en dov beige färg som känns naturlig. Dessutom går hårstråna av överallt och jag fäller hår hela tiden. Fortsätter det såhär har jag snart bara fjun kvar. Nej tack, aldrig mer varken färg eller klipp där. Att min frisör dessutom stod och skröt om hur bra hon var på att färga hår gör inte saken bättre, att hon som finish böjer topparna utåt och luggen inåt var bara grädden på moset. Hallå det är 2011 nu!!

2011-10-03

Linda

Katastrof

Lyssnade över huvudtaget inte på vad jag ville. Jag håller på och sparar ut luggen och "vips" så var den bortklippt...

Skulle bara ta topparna och jag klippte mig för 6 veckor sedan (med andra ord ett väldigt friskt hår) och ändå rök 4-5 centimeter...

Är du rädd om dina längder så ska du absolut inte gå hit...

2011-08-29

Rekommenderar inte

Klippningen blev inte alls bra och tjejen som klippte var väldigt otrevlig. Rekommenderar inte den här salongen till någon.

2011-08-16

Malin

Fräscht!

Supertrevliga lokaler, fräscht och ljust.
jättenöjd med klippningen, grym frisör!

2011-08-09

Sjukt missnöjd

frisörkan lyssnade inte inte dugg på vad jag ville ha, trots att jag förklarade och t.om. visade bilder blev det tvärt emot vad jag sa. Det viktigaste var att det inte blev dassigt och randigt. Tro fan att jag får grå/brun botten med vita ränder!!

Jag kommer aldrig någonsin gå tillbaka dit.. Dyrt som fan var det också. Usch.

2011-05-30

SolnaBo

GRYMT GRYMT BRA!!!

Har alltid varit nöljd när jag klippt mig på salongen,ibalnd blir det samma elr nångång nån annan men det blir lyckat varje gång.När man klippt sig så många gånger där så känner man av gemenskapen inne på Hair Stockholm,dom är alltid glada o spralliga.Stor Trivs!

2011-05-13

Devin da Dude

Väldigt nöjd, lyssnande och professionell salong!

Är ofta kräsen vad gäller frisörer men de var väldigt duktiga. Lyssnar verkligen på vad jag ville ha och klipper väldigt professionellt. Lokaler fräscha, luftiga och trendiga. Värt sina fem gröna solar!

2011-04-28

Pär

Galet Nöjd!

Fadi är gymmast! Finns ingen frisör som är mer nogrann än honom! Bästa herrfrisören

2011-04-15

Supernöjd!

Jag har hittat min frisör! En oerhört duktig frisör som lyckas fixa allt. Tack så mycket Rueyda, du gjorde mina slingor helt perfekta och jag är mer än 100% nöjd med resultatet. Jag kan starkt rekommendera Rueyda! I hennes händer är man i goda händer!

2011-03-03

Aldrig mer!

Dåligt klippt av en tjej som satte igång och började klippa innan jag ens hade hunnit förklara hur jag ville ha det. Hon satte i saxen och högg av på tok för kort, snett och vint och utan hänsyn till virvlar. Dessutom var det mycket smutsigt på hyllan invid spegeln. Dit går jag definitivt inte någon mer gång om det så vore gratis.

2011-02-10

Onöjd

Senaste gången jag var där blev sista gången!! Mycket missnöjd. Bad om lite blekta slingor och page klippning. Gick ut därifrån med tok rakad nacke och orange i huvudet. Går aldrig tillbaka.

2011-02-02

Jätte härliga och duktiga.

Min frisör är den godaste och är extremt duktig..M ;P
Tack för allt..:))

2010-12-27

Inte nöjd

Slarvig klippning och gula slingor istället för blonda.

2010-12-06

Jätte duktiga

Jag håller med den första och den andra.
Jätte duktiga.

2010-09-08

TACK

Jag säger bara TACK TACK TACK till alla er på Hair Stockholm.
Kom dit med mitt förstörda hår(som jag själv försökt färga) ett totalt misslyckande.

Trodde inte att det var möjligt att rädda men med rätt händer så löste det sig med ett fantastiskt resultat...så TACK TACK TACK.

2010-07-29

Ann

Mycket bra!

Har hittat min frissa, Ruyeda!. Jätteduktig och jag blir mer än nöjd varje gång!. En väldigt proffsig och trevlig tjej verkligen att rekommendera!!

2010-07-11

Mary

Bra

Senast jag var där, blev jag supernöjd! Dock lite blandad kvalité på frisörerna. Boka tid hos Nancy, super trevlig och bra frisör! Väldigt bra priser.

2010-06-15

Sofia (solna)

SKITBRA!

Va o klippte och slingade o gjorde nån färg hos en blond tjej som heter meral,fattar inte hur hon gjorde det,men hon förstod exakt hur jag ville ha det. Tack Meral Du är en grym frisör...Rekemenderar Salongen skarpt!

2010-06-02

Manusförfattaren

Toppen!

Jag är jättenöjd med min nya frisyr! Går sällan (alldeles för sällan) till frisören och har väldigt dålig koll. Roro var Toppen! Hon gjorde ett superjobb!

2010-05-24

Ulf

Klart bäst i solna

Har klippt mig på dom flesta ställen i solna men men klart nöjdas var jag när jag klev ut ur hairstockholm.

rekommenderar starkt.

2010-05-20

Sommar fin..;P

Fan va nöjd jag är me min nya sommar frilla.
alla på salongen är alltid glada och trevliga så man kan inte gå därifrån utan att känna sig nöjd.

2010-05-13

Förstört hår!

Förstört hår!

Skulle volympermanenta håret. Har sedan 15 år aldrig använt annat än frisör- & frisörprodukter. Emiltia förstörde mitt hår! Torrt, fult och definitivt inte volymermanent! Går aldrig dit igen!

2010-04-13

helnöjd!

Färgade mitt hår igår från brunt till blondt, Rueyda färgade! Trodde knappt att det skulle bli någon skillnad, men det vart blondt på en gång! Ser helt perfekt och naturligt ut, ingen orange färg heller, är verkligen helnöjd!
Rekommenderar Hair Stockholm starkt, ett bra resultat till ett bra pris!

2010-04-13

helnöjd!

Rekommenderar Hair Stockholm starkt, ett bra resultat till ett bra pris!

2010-04-07

Åter igen.

Nu har jag vart där och klippt mig dom senaste 4 gångerna och jag är fortfarande lika nöjd som jag var fösta gången...jag har skrivit förr om hur nöjd jag var...tänkte på peka att det inte var en en gång företeelse utan att de har håligt i sig och för mig är det ett bra tecken på det är en hög standard på denna salong.

2010-03-22

Matilda

Superservice

Jag är jättenöjd efter att ha gjort en avfärgning från brunt hår med röda slingor i, till att ha blivit blond. Min frisör var engagerad och mycket serviceinriktad. Kan inte göra annat än att varmt rekommendera.

2010-03-18

Toppen nöjd!

Rueyda, jag är mer än nöjd! Det blev fantastiskt resultat på klippningen. Ni är verkligen proffsiga och duktiga allihop.
Ha det bra. Vi ses snart igen!
Er beundrare /SZ

2010-03-18

Toppen nöjd!

Rueyda, jag är mer än nöjd. Det blev fantastiskt resultat på klippningen! Ni är proffsiga och duktiga allihop. Vi ses snart igen!
Er beundrare /SZ

2010-02-18

Super nöjd!

Äntligen har jag hittat min egen frisör,Rueyda!
Har aldrig varit så nöjd med mitt hår som nu. Det är tack vare dig och alla glada och trevliga kollegor!
Hoppas du alltid finns där!
Med varma och vänliga hälsningar
Shala

2010-02-16

Väldigt missnöjd

Det blev hackigt fult snett och ojämt går aldrig tillbaka dit igen 30 min med tvätt klippning och föning det går bara att bli på ett sätt skiiiit

2010-02-12

inte bra

jag tyckte inte alls om deras sätt/stil , kommer in för att bli klippt blir bemöt på ett otrevligt sätt...
sen blev det inte som jag ville utan hackigt och snett.. rekomenderar verkligen inte detta ställe..

2010-02-10

Bäst!!

Har tidagare provat på olika frsörer i solna,men måste bara säga jag en grymt duktig frisör,vart jätte nöjd kan varmt rekomendera Meral,hon tog hand om mig!

2010-02-10

Grymt

Brukar inte vara inne och kommentera saker på eniro, men vart så sjukt nöjd så jag tycke att dom förtjäna lite ansträngning från min sida som tack...5 av 5 utan tvekan.

2010-02-09

SN

Jättenöjd

Fick mitt urtvättade mellanorangebruna hår blont igen utan oranga inslag och snyggt melerat. Tidigare var jag på Mohair men dit går jag aldrig igen, såg hemsk ut båda gångerna jag varit där, förstörde håret gjorde dom. Nu är jag mycket nöjd i alla fall och kan varmt rekommendera Hair Stockholm.

2010-02-09

missnöjd

väldigt fräch salong. men otrevlig personal, dom står och pratar på ett annat språk, inte nog med det så förstörde dom mitt hår. en blond tjej..
går aldrig dit igen.

2010-02-08

BILIGT OCH DÅLIGT BÅDE SERVICE OCH JOBB

DE ÄR INTE ALLS DUKTIGA, DET ÄNDA FÖRDELEN ÄR JU ATT DE HAR FRÄCH SALONG MED BILIGT PRIS, JAG FICK HÅRET ISTÄLLET FÖR BRUNT EN GRÖNT FÄRG MED SÖNDER BLÄKTA SLINGOR.....:( VÄLDIGT MISSNÖJD

2010-02-01

anonym

Min nya favorit!

Blev jätte nöjd med mitt hår,färgade o klippte mitt där,Meral som klippte mitt hår var suuuper gulligt och duktig,kommer alltid att gå dit framöver.

2010-01-09

Lina

Bäst i Solna.

Första gången jag går till denna salong.
Va inne på eniro och sökte och lästa en del om dom salongerna som finns i solna...har vart på Hair cut tidigare men vart inte nöjd.
Så jag tog mig modet att testa denna salong.(Hair stockholm)
Och resultatet vart över förväntan och personalen va bland de härligaste jag träffat(Meral).
Så nu har jag hittat mitt ställe i solna...och jag kan varmt rekommendera denna salong till er alla.

2010-01-05

Tina ifrån solna

Bästa mest välutblidade friösr m topp betyg

jag vart vädigt varmt mottaglig,de t. o.m min jacka och hängde inn den,vilket e bra tacken på bra servic..klippnigen utfördes av det bästa frisören jG NÅGONSIN MÖTT...Tack till er Alla på salongen...ni e bäst!! och här går alla mina vänner och min familj...

love and recpekt....

2010-01-04

Meral är en riktig duktig frisör!

Meral är en väldtigt trevlig och noggran frisör och det uppskattar jag mycket! Mycket hjälpsam personal och bra service. Man blir väl ompysslad och omhändertagen på Hair STHLM .Så jag rekomenderar er som vill bli riktigt snygga i håret att gå dit och klippa er.

2009-12-08

trasigt hårvax

köpte en hårvax från dom (fudger hairshaper) som visade sig varat trasigt, innehållet hade torkat. killen bakom kassan ville inte kännas vid att den var trasig och vägrade lämna tillbaka den!

bara bita i det sura äpplet (eller vaxet) och aldrig handla här igen.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård