Kategori: Catering Fisk, skaldjur - Detaljister Restauranger
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Hambergs Fisk- Och Kräfthandel
2011-06-10
Fräsh, vällagade fiskrätter. Generösa portioner av min favorit, löjrom. Finurliga kombinationer, utmärkt servering, trevlig personal. Jag skulle kunna skriva massor av positiva ord och känner mig som en stamgäst när de kommer ihåg hur jag vill ha vissa tillbehör. Det enda negativa är att stolarna ute inte riktigt passar till min rygg... Inte sofforna inne heller, de är för djupa och för höga.
2011-01-31
ml
Finns det något godare en en catering men massa goda fiskrätter
2010-07-11
Ann
Godaste maten i stan. Trevligaste personalen i stan.
Bara en massa stjärnor till denna kunniga personal och den duktiga kocken!
2010-05-14
Frida
Utan tvekan Sveriges bästa fiskrestaurant trots att den ligger i inlandsstaden Uppsala. Hästlängder före Wedholms fisk och Sjömagasinet. Har aldrig någonsin blivit serverad överkokt fisk på Hambergs, vilket upprepade gånger hänt på de två andra.
2009-03-28
Besviken
Det första intrycket var en nonchalant servitris som sprang förbi utan att ens välkomna när vi kom in, när vi då påkallade uppmärksamhet och vänligt sade att vi hade reserverat bord så fick vi inget ordentligt svar utan bara mummel att hänga av oss kläderna innan hon sprang vidare. Sen satte vi oss i baren och tyckte allt var allmänt förvirrat och fick kontakt igen med den otrevliga servitrisen och frågade när vårt bord var klart(det hade då gått 15 min enl klockan), då vi får till svar att det kan ta allt från 1 timme till 4 timmar, och att de hade informerat oss när vi bokade att det kunde bli så här(vilket de INTE hade gjort, utan de sade något helt annat där), sen föreslår denna servitris att vi kan gå och fråga gästerna om de är klara snart. Inte en enda ursäkt från henne, däremot av hennes kollega som löste in mitt presentkort efteråt eftersom jag inte tänker gå tillbaka, bad så hemskt mkt om ursäkt och förklarade att det hade blivit icke inskrivna bokningar, heder åt honom!
2008-11-02
p
Maten var bland det bättre jag ätit någonsin på restaurang. Att personalen dessutom var genomtrevlig skadade inte. Rekommenderar varmt detta ställe.
2008-05-31
"Borlänge"
Än en gång sitter man vid en tallrik lenrimmad lax med därtill hörande dillstuvad potatis. Samma känsla av välbehag infinner sig. AAAhhh! Gud välsigne Hambergs kompetenta och trevliga personal, vill jag utbrista. Vad man än väljer från menyn kan man vara säker på fräscha råvaror som tillagats med både skicklighet och kärlek. Alltså alla som inte tror att de gillar fisk - gör ett besök hos Hambergs. Tack och skön sommar!
2008-01-20
Matälskarna
Fantastiskt god tonfisk, havsabborre och chokladparfait vid middag 17/1. Vi tackar för den fina matupplevelsen. Den ska vi minnas.
2007-06-17
HM
Fem stjärnor för maten men lite sämre för servicen pga min glutenintolerans. Inget extra som ersättning för brödet. Vänlig servitris.
2007-06-08
gäst
Perfekt fisk men inget ställe jag direkt kan rekommendera glutenintoleranta och folk med speciella kostönskemål. Även enklare billigare restauranger brukar kunna erbjuda t ex kokt ris istället för glutenfritt bröd om sådant saknas. En underbar ny servitris serverade men den vanare hade en attityd till omvärlden som gör att jag inte kommer att gå till denna krog fler gånger. Tyvärr. Restaurangbesök handlar om helhetsupplevelse och inte bara perfekt tillagad råvara.
2007-06-07
Lina
En helt underbar restaurant som jag önskar att jag hade råd att gå till varje dag.. Inredningen är lagom avslappnad och stilren, maten är helt fantastisk! Sjötungan är att rekommendera och man måste besöka toaletten, även den extra fin. Perfekt för jubileumsdag med kärestan eller om man bara vill unna sig lite lyx i vardagen.
2007-05-27
Tina
...när jag satt på restaurangen och åt den, men kräkningarna som följde två dagar senare var inte lika ljuvliga. Vi var ett stort sällskap som ätit på Hambergs och många i sällskapet mådde lika dåligt som jag. Ingen kompensation fick vi för vårt lidande heller. Jag gick ju i alla fall ner två kilo.
2007-05-09
Underbar mat gjort på suveräna råvaror, kryddat med kärlek. Kunnig och trevlig personal som alltid ger besöket en personlig prägel. Trevlig fiskdisk med det bästa av det bästa. Ostdisken är en av Uppsalas bästa!
2007-05-08
JJ
Otroligt gott och vilken trevlig personal! Fantastiskt utbud med fisk av alla de sorter. Överkomligt pris för den som vill unna sig det lilla extra. Rekommenderas!
2007-03-08
PHZ
Gott, enkelt och bra atmosfär. Det luktar fisk
2007-03-07
Camilla
Otroligt gott och trevlig personal:)
Var med min sambo och åt där,riktig toppklass på maten måste jag säga,det var verkligen jättegott.Hit kommer vi att återvända fler ggr det kan jag lova!