Omdömen om Restaurang Rio
2011-12-06
besviken
personalen stog och sms:ade samt surfade på internet och hade inte tid att servera gästerna
2010-02-04
man blir serverad god mat samt att de har en trevlig personal.
2009-07-30
Utmärkt pizza där och ganska trevlig lokal.
2009-07-17
A och B
Alltid mycket god mat och tillmötesgående personal. Vi trivs och återkommer gärna.
2008-08-26
Pizzaeria Rio äter jag aldrig mer på. Jag och en tjejkompis skulle ha en mysig kväll med pizza osv. så vi beställde pizza därifrån och tog med den hem. Halvvägs in i pizzan (som vi delade på) ligger det en död geting!!!!! Usch tänkte jag. Vi bästämde oss för att gå tillbaka och kräva pengarna tillbaka. När vi kom dit sade ägaren att det såg väldigt tillgjort ut eftersom vi redan hade ätit mer än halva pizzan. Dålig stil!!!!
tråkigt att det skedde.Naturligtvis fick de pengarna tillbaka och en ursäkt på det. Men måste punktera att getingen kunde ses mycke tidigare. av fullt synlig anledninig
2007-11-20
mkt nöjda
Vi har vart stamgäster många år på Rio, mycket nöjda.....sen nya ägarna har det nästan blivit bättre. rekomenderar starkt vid alla tillfällen. Tack till er......
2007-07-27
AJ S
Uteserveringen som gäller om man rör sig på Norr i Örebro. Trevlig stämning och många glada att "tjöta" med, som man säger på Göteborgska.
2006-12-03
ab
på lördag eller söndag är det perfskt som fylle mat
Jätte god mat och trevligt personal.
Tack för en lyckat kväll.