Mölndals Baby & Barn AB

Omdömen om Mölndals Baby & Barn AB

2011-12-26

Hamed

Bra för snabbköp

Snabb hjälp och lätt att få behoven uppfyllda.

2011-10-15

Bra utbud, trevligt bemötande och fantastisk service

2011-09-10

Världsbäst!

Vill berömma Mölndals Barn och Baby för personligt bemötande. Var jätte osäker på villken vagn jag skulle ha och hur jag väljer i djungel av utbud. Fick fantastisk hjälp av Natalie som var väldigt kunnig. Superbutik!!

2011-08-24

Sandra G

Bra service och tack för att ni hjälpte oss!

Grymt trevlig personal som inte bara "prackade på" saker som så många andra gör idag. Extra guldstjärna till Natalie som hjälpte oss när vi inte fattade hur barnstolen skulle sitta. Tack!

2011-02-02

Kicki & Ben

Kommer alltid gå hit!

Köpte barnstol och barngrind där i helgen. Fantastisk service och kunskap. Synd att vi inte visste om denna butik innan vi fick barn, då hade vi handlat allt där men kommer handla där i fortsättningen det vi behöver.

2011-01-20

Björn

Barnvagn

Köpte en barnvagn som gick sönder och fick superbra service och hjälp med att reklamera. Egentligen gällde inte garantin längre men med goda kontakter fixade dom det ändå (detta är egentligen hemligt så det stannar mellan oss). Kommer alltid gå hit.

2010-12-15

EJ

Trång och tråkig butik..

Ingen vidare rolig butik. Tyckte det var väldigt trångt och svårt att kunna se och hitta alla saker. Dåligt sortiment. Men personalen var ok.

2010-10-10

Kanon!

Kanon personal, suverän service, alltid glada och tillmötesgående. Bra och saklig information om både sina egna produkter och andras.

Extra plus att att de kommer ihåg sina kunder!

2009-12-14

E.G.

mycket bra service

trevlig personal, kunnig och hjälpsam.

Shopping, butiker
R1000568;Barnartiklar