Omdömen om Teba Hund & Katt
2010-01-11
Inger
Varför i hela friden ska hunden med in i affären. Alla som handlar i denna butik äger en hund eller katt. HUR skulle det se ut om alla tog med sina hundar in. Får Du det i någon annan affär? Njut istället av en fantastisk personal, en helt otroligt välsorterad butik och en fantastisk kunskap. Jag rekommenderar Teba till alla mina hundvänner!
2010-01-03
Tobias
Hunden får man ej ha kopplad o gå med i affären, Vi handlade i en halvtimme o jag fick bära hunden hela tiden, Tur det är en terrier på 8kg. Annars en stor o bra butik med mycket artiklar både billigt o lite dyrare fin blandning.
2008-11-19
Boel
Aldrig, och jag menar aldrig har jag blivit dåligt bemött, oavsett vem jag har pratat med eller vilka frågor jag har haft. Alla är faktiskt väldigt kunniga, trevliga och engagerade. Den som väljer ut deras personal borde anlitas av andra företag.
I vår familj har vi många olika djur.....men behöver ändå bara handla på Teba. En djurtillbehörsbutik med större sortiment finns nog inte....och underbar personal!
Och utanför finns jättebra plats att binda hunden vid....så sluta gnälla över att man inte får ha hund i butiken, urfånigt!
Vi har handlat på Teba, sen "garagetiden"...och kommer att fortsätta med det!