Omdömen om Vasaplatsens Skrädderi & Uthyrningsaffär
2012-04-02
Linnea
Fantastisk personal
Jag letade efter klänning till min studentbal och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig. Dessutom var jag sent ute (april). Men kvinnan i butiken var jättesnäll, "tvingade" mig att prova sånt jag absolut inte trodde att jag ville ha, vilket var jättebra. :D Dessutom hjälpte hon mig att välja färg, den jag hade tänkt mig passade inte alls mina färger. Dock är hon brutalt ärlig, vilket kanske inte passar alla. T.ex. fick jag kommentaren, "Du ser gravid ut i den här klänningen". Men det var precis det jag tänkte.