Omdömen om Restaurang Stensjön
2012-02-19
Bosse
Verkligen en posetiv överrasknig. God mat och vänlig &tillmötegånde personal. Prova deras paste med 4 ostar! Muuums!!
2012-01-12
Karin
Mycket go mat alltid trevlig personal och självklart bästa utsikten kommer alltid tillbaka
2011-12-10
Emma
Brukar gå dit ofta, men nu var det ett tag sedan sist. Vad har hänt?! Maten smakade inte bra, kändes som ett hafsverk. Annars brukar den vara bra! Personalen kände jag inte igen och de var inte serviceinriktade alls, drog inte ens på smilbanden. Är det ny personal? Nya ägare? Förr brukade de vara så jättetrevliga och fina mot oss.
Utsikten är fortfarande fin dock.
2011-11-07
RB
Mycket fin utsikt, men kan man inte göra något åt vassen??? Hade blivit ändå bättre.
Maten var dessvärre inte ej helt positiv erfarenhet. Men sol och utsikt gör att vi kommer igen.
2011-08-16
Liselotte antonsson
Beställde pasta. Dessvärre överkokt. Bra smak för övrigt. Fick resa mig upp och hitta någon för att beställa dricka. Kan vara okej på en pizzeria men inte när man kallar sig a la carte restaurang och har priser därefter. Kommer dock att återvända igen. Utsikten är helt underbart.
2011-07-11
Music Lover
Trevlig personal, god mat och trevlig orkester.
2011-05-31
Carl
Underbart strandläge.
God mat och väldigt trevlig personal som ofta tar ens order med glimten i ögat.
Ofta underbemannat, inte ovanligt att kocken springer runt och serverar med skjetna kockläder, dom frågar inte efter om man vill ha mer dricka osv, fick t.o.m hämta menyerna och dela ut själv till mina bordgäster och sist men inte minst så Höjs priserna hela tiden utan en nämnvärd förbättring på varken meny eller resturangen.
2011-04-23
Julie Peros
Helt underbar utsikt vid sjön.
Men pizzan jag fick var riktigt tråkig! För lite grejer på den och för fettig. Pojkvännens lunch var tydligen också ganska smaklös och inte ens varm. Snarar ljummen. Men vi kommer igen.
2011-04-22
jp
Vi bor nära promenerar dit, tar en öl el två, barnen är välkomna, perfekt för familjen.
2008-08-12
av Helen
Vällagad god mat och trevlig personal. Stället håller på att rustas upp och det kommer att bli ett verkligt lyft för stället. Ligger utmed Stensjön med underbar utsikt.
2008-06-25
Lotta
Jättegod vällagad mat, mycket att välja på och väldigt trevlig personal
2008-06-11
matglad
Oj så mätt jag blev. Trevlig och personlig personal
2008-04-13
jossan :-)
Kanon god mat och underbar personal och dessutom ett bra pris!! GÅ DIT!
2007-12-25
Jessica
Underbar resturang, med världens trevligaste perssonal, kalas god mat och ett perfekt ställe att gå till om man har barn, barnen känner sig riktigt välkomna!!! Bästa stället i mölndal!!!!
2007-11-08
Marelden
Mer välkommen och bortskämd kan man inte bli, Stensjöns Strandservering är bäst.
2007-11-06
alle
jag tycker det är trevligt och roligt där.mycket god mat :)
2007-06-10
Camilla
Om Du inte redan har varit på denna restaurang, gå dit och prova. Känn efter hur gott maten smakar, och vilken härlig personal med glimten i ögat som det finns här. Jag är så glad att man kan gå dit och äta gott och ändå känna att man är bland vänner. En fantastisk utsikt över Stensjön är något som man får på köpet!
2007-04-07
Classon
Mycket god mat som är billig, trevlig miljö, fin omgiving med vacker sjö som utsikt. De har några gånger om året levande musik som skapar trevlig och roande stämning! Personalen är grymt mycket trevligare än kråkans lite snobbigare eller tykna personal.
Restaurang & Pizzeria med mkt trevlig personal som kommer ihåg sina gäster, hälsar när man ses "stan". God mat och bra service. Äter man lunch så kan man njuta med fördel av utsikten över Stensjön och ta sig en skön "promenix" längst med strandpromenaden.