Omdömen om Andrum, Ingrid Malmberg
2011-04-27
L L of Delvine
Andrum är en oas i en stressad tillvaro, helt underbart. Ingrid får mig att slappna av
2011-01-12
Eva
Hos Ingrid känner jag mig väl omhändertagen.Det bästa med Ingrid är att hon verkar älska sitt arbete!Det känns i hela rummet.
2010-11-29
Lena
Varit kund hos Ingrid i många år. Provade i stort sett alla andra i Lund under de år som Ingrid arbetade på annan ort. Blev aldrig så nöjd som hos Ingrid. Vilken lycka när hon kom tillbaka till Lund! Underbar person med kloka råd utan att vara påtvingande!
2010-07-01
Katarina K
Att få gå en stund till Ingrid är en nytta för det yttre utan även ditt inre liv. Du möts av en ytterst kompetent och bedårande person och får härlig behandling i en mycket rofylld miljö!
2010-06-14
M
Hos Ingrid får man alltid den bästa tänkbara behandlingen, man lämnar alltid med ett lugn och en känsla av nöjdhet. Rekommenderas varmt.
2010-04-27
Hanna
hyn blir faktiskt bättre! Dessutom gott omhändertagande utan fjant-känsla! Skönt!
2008-05-27
EP
Finns inget bättre än när man får unna sig en stund hos Ingrid!
Ingrid är verkligen någon i särklass. Inte nog med att hon använder fantastiska produkter, som gjort under för min hy, utan hon gör tjänsten på ett väldigt personligt sätt. Under det senaste året har man börjat lära känna henne mer och mer, vilket gör att man också känner sig trygg som kund.
Mysig lokal i hemmamiljö, som vetter in mot gården, vilket skapar en lugn, stillsam och tyst miljö.
Finns ingen bättre!