Vald plats Göteborg Välj ort

Omdömen om NagelStylisten SWE

2012-02-14

Jag

Jättenöjd!!!

Har vaxat mig här flera gånger och kan säga att jag gillar detta stället jättemycket, jag har vart där många gånger! Helt klart bäst det känns personligt och trevligt eftersom Maggie är SÅ bra!

2011-10-31

Annelie

Supernöjd

Blir superfina och välbyggda naglar, helt kanon och spraytan blir även den vääldigt bra. tummen upp!

2011-02-20

Grannen

Fransförlängning

Just hemkommen från Thailand på semester måste jag tacka dig för min snygga fransar, fortfarande är de som nya. Supernöjd!

2011-01-05

Maggie/NagelStylisten SWE

Viktig information!

Under november och december 2010 har ENIRO publicerat felaktiga kontaktuppgifter till NagelStylisten SWE på eniro.se. Detta har medfört att de kunder som sökt NagelStylisten via Eniro, inte kunnat nå fram under denna period. Detta är mycket beklagligt. Nu är uppgifterna åter korrekta. Nya och gamla kunder hälsas varmt välkomna!
Med vänlig hälsning
Maggie/NagelStylisten SWE

2010-12-28

Malin

Akrylnaglar som håller i 5-6 veckor!

Supernöjd! Tunna, starka, välgjorda och kanonfin utväxt. Alltid så trevlig och glad.

2010-05-06

Petra

Topp betyg =)

Har gjort coola och snygga design naglar hos NagelStylisten som håller superbra. Plus i kanten att naglarna blir som nya vid återbesöken, Love U

2010-01-22

Sanna

Starka, snygga, tunna naglar. BÄST!!

Har gjort mina naglar ett antal gånger där nu och kan bara säga att jag är supernöjd. Starka naglar som tål det mesta (allt jag utsatt dem för iaf) och ser snygga ut länge. Väldigt trevlig, det är alltid ett nöje att göra om dem.

2009-09-28

Lili

Snyggaste naglarna ;)

Vill man ha snygga naglar och snygga ögonfransar ska ni komma hit. =). Hon är bäst och vet exakt vad hon gör. Har aldrig träffat någon som är så duktig som hon.. Ni kommer inte bli besvikna..

Hälsa och skönhet
R1001160;Nagelvård