Omdömen om Karnelund Krog & Rum
2011-08-21
Nöjda Gislövs- & Lundabor
Ännu en fantastisk kväll på Karnelund!! Helt LJUVLIG mat och dryck i trivsam och vacker omgivning med trevligt, proffsigt bemötande! Alla våra förväntningar uppfylldes med råge! Vi kände oss välkomna och kommer mer än gärna tillbaka!
2011-07-24
Hanna
Medioker mat som inte kommer i tid och snorkig personal. Underkänt. Verkligen inte prisvärt.
2010-11-12
Familjen Lundmark
Efter ett underbart bemötande vid anskomst guidas vi in genom innegården till det mycket personliga och genommysiga rummet. Maten är av mycket hög klass och vi kan bara säga att detta är en lycka att hitta hit. Vi kommer fler gånger!!
2009-08-14
Malmö-tjej
Så mysigt och så prisvärt ställe! Avslappnat men ändå med stil. God och riklig mat, riktigt fräscha rum och personlig service. Bästa stället för en romantisk weekend, till bra pris, på Österlen!
2007-08-17
Hamilton
en underbar oas vid en vägkorsning på österlen! Här bor vi vackert, här äter vi gott och här mår vi så gott. Längtar ofta efter att få tillbringa en natt på karnelund och vakna upp i det vacka.
2007-08-13
fröken
Det här stället öppnade i påskas, jag bor inte ens i Skåne och jag är redan stammis. Åk dit!
mycket bra och pris värd mat
har varit där ett par gånger kommer tillbacka